• Κυρίαρχος Πλανήτης: Αφροδίτη
  • Πλησιέστερο Μέταλλο: Χαλκός
  • Τυχερή Ημέρα: Παρασκευή
  • Τυχερά Χρώματα: παστέλ αποχρώσεις


Η Αφροδίτη, ο ίδιος πλανήτης που κυριαρχεί στο Ζυγό, είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου. Ο πλανήτης έχει το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς και πιστεύεται ότι παρέχει μερικές από τις καλύτερες πλανητικές επιρροές στη ζωή ενός ατόμου. Ένα άτομο που γεννήθηκε υπό την επιρροή της θα έχουν ως επί το πλείστον έναν ήπιο, συμπονετικό και ευχάριστο χαρακτήρα. Οι άλλες ιδιότητες που του κληρονομεί είναι η επιθυμία για συντροφικότητα, τάση για λάμψη, ταλέντο στη μουσική και κέφι.Η Αφροδίτη προσδίδει την αγάπη για την άνεση και την πολυτέλεια και τα άτομα υπό την επιρροή της, θα συμμετάσχουν πλήρως στη διαμόρφωση μιας άνετης ατμόσφαιρας. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν μια μεγάλη προτίμηση στη σπιτική ζωή και θα διαμορφώνουν συνήθως αξιόπιστες, σταθερές και διαρκής σχέσεις. Όσον αφορά την αρνητική επίδραση της Αφροδίτης, ένα άτομο θα είναι επιρρεπές να γίνει πάρα πολύ συναισθηματικό όποτε του διαταραχθεί η αρμονία, όπως και στην περίπτωση διαφορών. Ακόμη και η παραμικρή αμέλεια ή σκληρά λόγια μπορεί να το κάνουν να αισθάνεται προσβεβλημένο.

Ένα άτομο υπό την επήρεια της Αφροδίτης θα μπορούσε να αναπτύξει αδιάφορη στάση απέναντι στη ζωή και να οδεύσει προς την κατεύθυνση ανάξιων λόγου απολαύσεων και πολυτελειών. Οδηγείται από την καρδιά, όχι το μυαλό, και περιμένει το ίδιο από τους αγαπημένους του. Τα φαίνεσθε μπορεί να αξίζει πάνω περισσότερο από την πραγματική αξία του ατόμου. Ο πλανήτης μεταδίδει μια εξαιρετική αίσθηση για το άτομο που κυβερνά, μαζί με την κατανόηση όλης της γοητείας, κομψότητας και ματαιοδοξίας.

Ωστόσο, δεν μεταφέρει την ματαιοδοξία που συνδέεται συνήθως με τη γοητεία. Η Αφροδίτη συνδέεται κυρίως με τα ευκταία πράγματα στη ζωή, όπως η ομορφιά, η αγάπη, η πολυτέλεια, η άνεση, η πολυτέλεια, η γονιμότητα, κλπ. Μαζί με αυτά, εμφανίζει μια κλίση προς τη συμφωνία, την ηρεμία, την κατανόηση, την απόλαυση και την ικανοποίηση. Έχουν μια καλή σωματική διάπλαση, για την οποία είναι υπερήφανοι, και εμφανίζουν γοητεία που προσελκύει τους ανθρώπους.

Ο πλανήτης είναι στενά συνδεδεμένος με το χαλκό, το μέταλλο που αναμιγνύεται εύκολα με όλα σχεδόν τα άλλα μέταλλα. Αντικείμενα που σχετίζονται με την Αφροδίτη είναι οι νάρκισσοι, μαργαρίτες, σημύδες, φρούτα, κύκνοι, δελφίνια, ο σολομός και τα περιστέρια. Cornelian, λάπις λάζουλι και ζαφείρια είναι οι προτιμώμενες πέτρες για όσους κυβερνώνται από τον πλανήτη. Τυχερή ημέρα τους πιστεύεται ότι είναι η Παρασκευή και τα τυχερά χρώματα περιλαμβάνουν παστέλ αποχρώσεις από το ροζ και το μπλε.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.