Ένας Κριός είναι πάντα σε εγρήγορση και θέλει να κάνει τα πάντα τώρα! Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να κατανοήσει πλήρως την κατάσταση, σχηματίζοντας μια συγκεκριμένη άποψη και στη συνέχεια να λάβει μια συγκεκριμένη πορεία δράσης. Ο  ατομιστής Κριός είναι επιρρεπής σε "λάθη" κάθε λίγο και λιγάκι, και ο Ταύρος είναι υποχρεωμένος να αντιδρά με το "σου το είχα πει". Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα όσον αφορά τη σχέση τους. Κάθε ένας τους πρέπει να σέβεται την άποψη του άλλου.

Εάν αυτή η ισορροπία επιτευχθεί, τα δύο ζώδια μπορεί να αλληλοσυμπληρωθούν όμορφα μεταξύ τους. Ο Ταύρος μπορεί να δώσει τη σταθερότητα και την αφοσίωση στον αυθορμητισμό του Κριού και ο Κριός μπορεί να δώσει λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή ενός σοβαρού Ταύρου. Ωστόσο, ένας μπορεί ορισμένες φορές να αγανακτήσει με τη σοβαρότητα ενός Ταύρου. Η σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με το χρόνο. Ο Κριός θέλει πάντα τα πράγματα να γίνουν χθες, ενώ ο Ταύρος πάντοτε σχεδιάζει για το μέλλον. Αν καταφέρουν να κατανοήσουν το ταμπεραμέντο του άλλου, αυτή η σχέση μπορεί να προχωρήσει.

Κριός άνδρας - Ταύρος γυναίκα
Αν δούμε το θέμα καθαρά αστρολογικά, το ταίριασμα μεταξύ ενός άνδρα Κριού και μια γυναίκας Ταύρου δεν μπορεί να υπάρξει. Η αρχική στοργή μπορεί μπορεί σύντομα να δώσει τη θέση της στην γκρίνια και τους καυγάδες. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο άνδρας Κριός δεν παίρνει τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά και παραείναι πρακτικός για την απερίσκεπτη συμπεριφορά του. Η Ταύρος μπορεί να ήθελε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και μόνοι στην άνεση του σπιτιού τους, κάτι όμως που μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται δεσμευμένος. Αν και το πάθος του Κριού αρχικά μπορεί να γοητεύσει μια γυναίκα Ταύρο, τελικά μπορεί να ενοχληθεί από το εγώ του και την υπερβολική του τόλμη.

Κριός γυναίκα - Ταύρος άνδρας
Ένας άνδρας Ταύρος αγαπάει το σπίτι του και γι 'αυτόν το ρομάντσο αρχίζει από εκεί. Από την άλλη πλευρά, μια γυναίκα Κριός θέλει να βρίσκεται συνεχώς έξω, να κάνει καινούργια πράγματα και να επιδίδεται σε νέες δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να υπάρχει σύγκρουση εξ' αιτίας των χρημάτων. Δεν του αρέσει να δαπανώνται χρήματα σε περιττά πράγματα, ενώ αυτή είναι υπερβολική και πέρα από τα όρια. Όσο ο άνδρας Ταύρος μαθαίνει να μην αφήνει τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, να κατευνάσει το ελεύθερο πνεύμα μιας γυναίκας Κριού, αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.