Δύο εντελώς αντίθετα άτομα, ο Τοξότης και ο Αιγόκερως δεν είναι πολύ πιθανό να έχουν μια πολύ καλή συμβατότητα στη σχέση τους. Τίποτα όμως δεν είναι αδύνατο σε αυτό τον κόσμο. Αν καταβληθούν σοβαρές προσπάθειες, ακόμη και αυτή η παρακινδυνευμένη σχέση αγάπης μπορεί να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση. Ο Τοξότης είναι γεμάτος διασκέδαση, παιχνίδι και ενθουσιασμό, ενώ ο Αιγόκερω είναι γεμάτος από πρακτικότητα και ευθύνες. Ο πρώτος μπορεί να φαντάζει πάρα πολύ αισιόδοξος για το δεύτερο και οι ανέμελοι τρόποι του είναι πιθανό να μην του αρέσουν. Ο Τοξότης, με τη σειρά του, μπορεί να βαρεθεί με την πολύ σοβαρή στάση του Αιγόκερου.

Στον Τοξότης αρέσει η επικοινωνία, να πηγαίνει σε νέα μέρη και να συναντάει  νέους ανθρώπους. Θέλει να διασκεδάζει τον εαυτό του με διάφορα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, ένας Αιγόκερος αγαπά το σπίτι του και αυτό που του αρέσει είναι να περνά εκεί τον περισσότερο χρόνο του. Για εκείνον, ο Τοξότης είναι ανεύθυνος, απερίσκεπτος και ανώριμος. Ωστόσο, αν γνωριστούν μεταξύ τους, η σχέση αυτή έχει αξιοπρεπείς πιθανότητες μακροχρόνιας συμβατότητας και ευτυχία. Ο Τοξότης μπορεί να διδάξει τον Αιγόκερω πώς να διασκεδάζει και να συναναστρέφεται τους ανθρώπους, ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να φέρει την ωριμότητα και την πρακτικότητα στον τρόπο ζωής του.

Τοξότης άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα
Στην αρχή, η αγάπη μεταξύ ενός άνδρα Τοξότη και μια γυναίκας Αιγόκερω είναι πιθανό να ευημερήσει. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα που είναι και το πιο σημαντικό οι πιθανότητες μειώνονται σημαντικά. Οι προσωπικότητές τους είναι αντίθετες και αν δεν καταφέρουν να αλληλοσυμπληρωθούν, αυτή η σχέση μπορεί να λήξει γρήγορα. Του αρέσει η ισχυρή προσωπικότητά της, αλλά και αδυναμία της να ανοιχτεί μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα. Αυτός είναι απρόθυμος να δεσμευτεί και αυτό θα την κάνει να αισθάνεται ανασφαλής. Για να πετύχουν, ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος.

Τοξότης άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα
Ένας άντρας Αιγόκερως και μια γυναίκα Τοξότης δεν είναι πιθανόν να παραμείνουν μαζί για πολύ. Ο λόγος είναι πάρα πολλές διαφορές ως προς τη φύση τους. Το πολύ ανεξάρτητο πνεύμα της είναι πιθανό να τον κάνει ανασφαλή και η κτητική στάση του μπορεί να την κάνει να αισθανθεί ότι πνίγεται. Θέλει το κορίτσι του, μόνον για τον εαυτό του, ενώ εκείνη θέλει να κάνει επίδειξη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο κόσμος της είναι ελλιπής χωρίς τα πάρτυ και την περιπέτεια, κάτι που αυτός αντιπαθεί. Ωστόσο, οι δυο τους μπορούν να μάθουν πολλά από τον άλλο, αλλά μόνο αν είναι αρκετά πρόθυμοι.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.