Ο Ταύρος όπως και ένας Ιχθείς έχει μια στάση κατανόησης, ήπιων τόνων προσωπικότητα και συμπαθή διάθεση. Τους αρέσει να συντηρούν την αρμονία στις σχέσεις τους. Ο Ταύρος θα ερωτευτεί την τρυφερότητα, την καλοσύνη, τη συμπόνια των ψαριών. Από την άλλη πλευρά, ένας Ιχθείς θα προσελκυθεί από τη σταθερότητα, την αντοχή και την αξιοπιστία του Ταύρου. Ας δούμε και τις διαφορές που επηρεάζουν τη συμβατότητα της εν λόγω σχέσης. Ένας Ταύρος ζει μια απλή ζωή, με λίγα ενδιαφέροντα, απλή προσέγγιση και πρακτικό τρόπο.

Ένας Ιχθείς ζει σε έναν ονειρικό κόσμο και οι συμπάθειες και οι αντιπάθειές του είναι πολύ ασαφείς. Δεν έχει σαφείς προτιμήσεις σε αντίθεση με τον Ταύρο. Είναι λιγότερο ισορροπημένος και τείνει να είναι συναισθηματικός και ενστικτώδης. Ωστόσο, η πρακτικότητα του Ταύρου μπορεί να καλύψει πολύ καλά τις επιθυμίες των Ιχθύων. Ο Ιχθείς θα διασκεδάζει με το πάθος και την συνεχή προσοχή του Ταύρου. Ο Ταύρος θα αισθάνεται άνετα με την ευαισθησία και την ζεστασιά του Ιχθύ. Και οι δύο θα αλληλοσυμπληρώνονται όμορφα μεταξύ τους και η σχέση τους θα είναι όπως το κρασί, θα γίνεται όλο και καλύτερη με το πέρασμα του χρόνου.

Ταύρος άνδρας - Ιχθείς γυναίκα
Η σχέση άνδρα Ταύρου και γυναίας Ιχθύος είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μια μακρόχρονη σχέση. Μοιράζονται το αμοιβαίο πάθος και το ζήλο σε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής τους. Και οι δύο έχουν γεννηθεί ρομαντικοί και ποτέ δεν θα παρατηρηθεί έλλειψη της έκφρασης και στις δύο πλευρές. Η μεταβλητότητα και η εκκεντρικότητα της θα εξισορροπείται από την ηρεμία και την γαλήνη του. Επίσης, θα την κάνει να νιώσει ασφαλής και αξιολάτρευτη και εκείνη θα τον θαυμάζει για το θάρρος και το ψυχικό του βάθος. Θα πρέπει να είναι λίγο πιο ευαίσθητος, αλλιώς μπορεί να πληγώσει τα ευάλωτα συναισθήματά της.

Ταύρος γυναίκα - Ιχθείς άνδρας
Η ονειροπόληση ενός άνδρα Ιχθύ θα συμπληρωθεί όμορφα από την ψυχραιμία και την προσγειωμένη στάση μιας γυναίκας Ταύρου. Η αφοσίωση και η πίστη της θα άρει κάθε ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεται. Αυτός, με τη σειρά του, θα την κάνει να βλέπει τη ζωή με ασυνήθιστο τρόπο. Θα της μάθει να ονειρεύεται  και αυτή στη συνέχεια θα τον ωθήσει να κάνει αυτά τα όνειρα πραγματικότητα. Θα την περιποιηθεί και θα τη γοητεύσει με το  πνευματικό του βάθος. Εφόσον καταφέρουν να διευθετήσουν τις διαφορές τους, αυτό το ζευγάρι θα ταιριάξει τέλεια!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.