Σκορπιός και Ιχθείς μοιράζονται το ίδιο ευαίσθητο χαρακτήρα, που υπερχειλίζει με συναισθήματα και συμπόνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα ψάρια δείχνουν εύκολα αυτό που αισθάνονται, αλλά ο Σκορπιός δεν το κάνει. Θα διατηρεί πάντα μια εξωτερική πρόσοψη με δύναμη και επιμονή, ενώ στο εσωτερικό, είναι γεμάτος συγκινήσεις. Λόγω των ομοιοτήτων τους, κατανοούνται εύκολα μεταξύ τους και θεωρούν ότι είναι πολύ εύκολο να συμβιβαστούν όσον αφορά ορισμένα ζητήματα. Μοιράζονται μια έντονη σχέση, που έχει όλη την οικειότητα που τόσο πολύ επιθυμούν.

Ένας Ιχθείς είναι μη επικριτικός, δέχεται τους ανθρώπους ακριβώς όπως είναι, ενώ ένας Σκορπιός είναι πολύ δογματικός. Στη σχέση μεταξύ τους, αντί να έρθει σε αντιπαράθεση, φαίνεται ότι με αυτά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλληλοσυμπληρώνονται. Η κατανόησης του Σκορπιού ενεργεί όπως ένα θεραπευτικό βάλσαμο για τους Ιχθείς. Ο Σκορπιός μπορεί να διδάξει τους Ιχθείς να είναι πιο αποφασιστικοί, αλλά και να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Και τα δύο ζώδια φαίνεται να είναι εξισορροπημένα όμορφα μεταξύ και μπορούν να έχουν μεγάλα επίπεδα συμβατότητας.

Σκορπιός άνδρας –Ιχθείς γυναίκα
Μια γυναίκα Ιχθείς και ένας άνδρας Σκορπιός θα ταιριάξουν σχεδόν αμέσως. Θα μοιραστούν μια έντονη χημεία και μια καταπληκτική κατανόηση. Η σχέση τους θα είναι, βαθιά όσο και συναισθηματική. Σε αυτή τη σχέση δεν χρειάζεται καν να εξηγήσει τα συναισθήματα του. Κατανοεί τα συναισθήματά της, ακόμη και προτού να προφέρει μια λέξη και το αντίστροφο. Αυτός ο συνδυασμός θα τους δώσει την ασφάλεια που θέλουν. Η σχέση τους θα είναι γεμάτη αγάπη, πάθος, πίστη, αφοσίωση και την εμπιστοσύνη. Το μόνο που πρέπει να ελέγξουν λίγο είναι η κτητικότητα.

Σκορπιός γυναίκα – Ιχθείς άνδρας
Θα έρθει φυσικά και αμοιβαία, η έλξη μεταξύ ενός άνδρα Ιχθύ και μια γυναίκας Σκορπιού. Θα καλύψουν τον άλλο συναισθηματικά και θα αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Και οι δύο έχουν βαθιά αισθήματα απέναντι στον άλλο και θα βρουν πλήρη ανταπόκριση στην αγάπη τους. Θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και θα της προσφέρει ασφάλεια, χωρίς καν να του τη ζητήσει. Ο σκεπτικός και ονειρικός χαρακτήρας του θα την συνεπάρει και θα λαχταρά την αληθινή αγάπη και την όλο πάθος συμπεριφορά της. Και οι δύο θα βρουν την τέλεια αντιστοιχία στον άλλο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.