Ένας Δίδυμος και ένας Σκορπιός είναι σαν τους δύο πόλους ενός μαγνήτη. Είναι εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους σε όλες σχεδόν τις πτυχές της προσωπικότητάς τους, καθιστώντας αυτό το συνδυασμό δύσκολο. Ο Σκορπιός είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο, που πάντα σφυρηλατεί βαθιές και σημαντικές σχέσεις. Μια Δίδυμος από την άλλη πλευρά, δύσκολα προσκολλάται στους ανθρώπους και οι περισσότερες από τις σχέσεις είναι επιφανειακές. Η ελαφρότητα των Διδύμων δεν θα τα πολύ καλά με έναν Σκορπιό ο οποίιος είναι πολύ πιθανό να βρει τους Διδύμους πολύ παιδιάστικους, ανώριμους και ανεύθυνους.

Οι Δίδυμοι θα βρουν έναν Σκορπιό πολύ έντονα απαιτητικό, προσκολλητικό και εκφοβιστικό. Έχουν ένα ερωτύλος χαρακτήρα, η οποίος μπορεί να κάνει τη ζήλια του Σκορπιού να φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Μπορεί επίσης να αισθάνονται φυλακισμένοι από την κτητικότητα του Σκορπιού. Η ασυνέπεια των Διδύμων και η σταθερότητας του Σκορπιού είναι, επίσης, αιτία σύγκρουσης μεταξύ τους. Ωστόσο, αν το δει κανείς αντίστροφα, οι δυο τους μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται. Αλλά, γι να γίνει αυτό, πρέπει να είναι έτοιμοι για προσαρμογές και συμβιβασμούς. Η συμβατότητα της εν λόγω σχέσης θα εξαρτηθεί από το αν θα καταφέρουν να κάνουν αυτό ή όχι.

Δίδυμος άνδρας – Σκορπιός γυναίκα
Μετά τον αρχικό ισχυρό δεσμό, η σχέση του άνδρα Δίδυμου και της γυναίκας Σκορπιού είναι βέβαιο ότι θα συναντήσει μεγάλες αντιξοότητες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός στις βασικές διαφορές στις προσωπικότητές τους. Θα αντιμετωπίσουν σημαντικές διαφορές ιδιοσυγκρασίας, κάνοντας τη μονιμότητα ένα μάλλον δύσκολο έργο. Αυτός θα είναι γοητευμένος από το πάθος της για τα πάντα στη ζωή και αυτή θα απολαύσει τις πνευματικές συνομιλίες του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες συμβατότητας. Αυτή θέλει την ασφάλεια και τη δέσμευση, την οποία δεν θα είναι σε θέση να της δώσει. Αυτός θα απαιτήσει πάρα πολύ ελευθερία και ανεξαρτησία, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον κτητικό χαρακτήρα της.

Δίδυμος γυναίκα – Σκορπιός άνδρας
Μια Δίδυμος και ένας Σκορπιός θα βρουν πολύ δύσκολο να παραμείνει σε μια σχέση για πάρα πολύ καιρό. Αν και αυτός είναι παθιασμένος, είναι επίσης και απαιτητικός, ζηλιάρης, κτητικός και ανένδοτος και θέλει να τηρούνται πιστά οι κανόνες του. Θα την προσελκύσει η πνευματώδης πλευρά του. Στη συνέχεια, όμως, είναι επίσης ασυνεπής, πολύ εξωστρεφής, φλερτάρει πολύ, είναι ανυπόμονη και απερίσκεπτη. Αυτό δεν είναι κάτι που ψάχνει σε μια γυναίκα. Αν και μπορεί να υπάρχει αρχικά αρκετή φλόγα, αν ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη σχέση, τότε καλύτερα να είσαστε επιφυλακτικοί. Θα προχωρήσουν μόνο εάν και οι δύο είναι έτοιμοι να κάνουν παραχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.