Οι Δίδυμοι είναι αρκετά ευφυείς, ορθολογιστές, και πρακτικοί και βλέπουν τον κόσμο όπως είναι. Μπορεί επίσης κανείς να βρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε έναν Παρθένο. Θα υπάρξει μια καλή σχέση μεταξύ τους, ιδίως σε πνευματικό επίπεδο. Και στους δύο αρέσει να μιλάνε και θα βρουν τις συνομιλίες τους αρκετά ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, τα αστεία της Παρθένου είναι πολύ πιο εύστοχα από αυτά των Διδύμων. Εκτός αυτού, στους Διδύμους αρέσει πολύ ο πειραματισμός και το να κάνουν περίεργα πράγματα απλά και μόνο για να τα βιώσουν. Η Παρθένος, από την άλλη, είναι αρκετά επιφυλακτική και προσεκτική.

Και οι δύο έχουν μια ρεαλιστική στάση απέναντι στα πράγματα και δεν είναι επιρρεπείς σε συναισθηματικές εκρήξεις. Μοιράζονται επίσης ένα αρνητικό χαρακτηριστικό - δεν είναι σε θέση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους εύκολα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες παρανοήσεις στη σχέση, με αποτέλεσμα κάποια προβλήματα συμβατότητας. Η Παρθένος μπορεί να φέρει σίγουρα κάποια σταθερότητα στη φύση των Διδύμων, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να την διδάξουν ώστε να αποκτήσει πάθος. Αν οι Δίδυμοι μάθουν να αντικρούουν την κριτική του Παρθένου και η τελευταία μάθει να σέβεται την ελευθερία των Διδύμων, αυτή η σχέση μπορεί σίγουρα να υπάρξει.

Δίδυμος άνδρας – Παρθένος γυναίκα
Ένας άνδρας Δίδυμος συνήθως γοητεύεται από μια γυναίκα Παρθένο με την πρώτη ματιά. Αυτή η σχέση μπορεί να έχει ένα ευτυχισμένο και άνετο ξεκίνημα. Αλλά, μακροπρόθεσμα η σταθερότητά της είναι ένα διαφορετικό θέμα. Μπορούν να μοιράζονται συνομιλίες που θα τους ικανοποιούν ψυχικά, αλλά θα το βρουν λίγο δύσκολο να είναι αμοιβαία αδελφές ψυχές. Εκείνος είναι γεννημένος για το φλερτ και αυτό της βγάζει στην επιφάνεια τη ζηλιάρα πλευρά της. Ο Δίδυμος μπορεί επίσης να ενοχληθεί πολύ με την συνεχή κριτική της και τις συνεχείς συμβουλές ως προς το τι πρέπει να κάνει στη ζωή του. Το καλύτερο όμως μέρος αυτού του συνδυασμού είναι ότι οι δυο τους θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να αισθάνονται τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή.

Δίδυμος γυναίκα – Παρθένος άνδρας
Μια γυναίκα Δίδυμος και ένας άνδρας Παρθένος θα καταλάβουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου, καθώς και τα συναισθήματα του πολύ καλά. Όντως, τις περισσότερες φορές, θα μοιραστούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις, τους κυρίως για τον έξω κόσμο. Ωστόσο, σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, έχουν περισσότερο πιθανότητες να έρθουν σε σύγκρουση. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουν τη φωτιά ζωντανή στη σχέση αυτή είναι να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και να σέβονται τις απόψεις του άλλου. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να βρουν τρόπους για να εξουδετερώσουν τόσο την κριτική του φύση όσο και την αδιακρισία της.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.