Το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο, ο Καρκίνος προσδίδει ευαισθησία, ειδικά στα άτομα που γεννήθηκαν τον Ιούλιο. Είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και βαθιά προσηλωμένοι στην οικογένειά τους. Είναι άτομα που απεχθάνονται τον κίνδυνο και προτιμούν να ακολουθούν μια πολιτική αναμονής. Όταν είναι ερωτευμένοι, αγαπούν πολύ, φροντίζουν και σκέφτονται τον άλλο. Αναμένουν τα ίδια από το σύντροφό τους και πληγώνονται πολύ, σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο. Ένας Καρκίνος είναι επιρρεπής σε ακραίες εναλλαγές της διάθεσης, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από το να είναι ονειρική και μελαγχολική έως σαρκαστική και πικρή.

 

Αυτοί που είναι υπομονετικοί και δεν ενοχλούνται από τα ακραία συναισθήματα μπορούν να έχουν ένα μεγάλο βαθμό συμβατότητας με τον Καρκίνο. Τον Καρκίνο πρέπει να τον χειριζόμαστε με προσοχή και το πρόσωπο που θα καταφέρει να το κάνει αυτό θα κερδίσει όλη την αγάπη και την καλοσύνη που κρύβεται πίσω από το σκληρό εξωτερικό του περίβλημα. Έχει ανάγκη να το φροντίζουν και να τον προστατεύουν. Τα σκληρά λόγια μπορούν να τον κάνουν να κλειστεί στο καβούκι του και στη συνέχεια κάθε επικοινωνία, καθίσταται σχεδόν αδύνατη. Απλά φροντίστε να είστε στο πλευρό του και ο Καρκίνος θα κινήσει βουνά για χάρη σας.

 

Καρκίνος – Κριός

Ένας Κριός είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του, αλλά όχι τόσο ένας Καρκίνος. Στην πράξη, η πάρα πολύ αγάπη και οι απαιτήσεις εκ μέρους της οικογένειας ή των φίλων μπορεί να κάνουν τον Κριό να αισθάνεται ασφυξία σε μία τέτοια σχέση.

 

Καρκίνος – Ταύρος

Ο Ταύρος και ο καρκίνος σαν ζώδια έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη μεγάλη συμβατότητα στη σχέση τους. Και οι δύο είναι ευαίσθητα άτομα, που απολαμβάνουν απλά πράγματα στη ζωή και την αγάπη για να περάσουν άνετες στιγμές μεταξύ τους σε μια ήρεμη και νηφάλια ατμόσφαιρα.

 

Καρκίνος – Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι και ο Καρκίνος και δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Αυτές οι διαφορές τους κάνουν αν συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.

 

Καρκίνος – Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος από τη φύση του και έχει ανάγκη συμπόνοιας από τους γύρω του. Οι διαθέσεις του αλλάζουν ανάλογα με τις φάσεις του φεγγαριού και μπορεί, κατά καιρούς, να φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις.

 

Καρκίνος – Λέων

Ο Καρκίνος και ο Λέων έχουν ένα πολύ εύθραυστο εγώ, το οποίο τείνει να πληγωθεί πολύ εύκολα. Ακόμη και η καρδιά τους είναι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη και μπορεί να τραυματιστεί πολύ εύκολα, ειδικά από την κριτική και τα σκληρά λόγια.

 

Καρκίνος – Παρθένος

Ο Καρκίνος και η Παρθένος, αν και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, μπορούν να έχουν μια καλή συμβατότητα σε μια σχέση αγάπης. Ο Καρκίνος θα είναι υπομονετικός με το λεπτομερής και ιδιότροπο χαρακτήρα της Παρθένου.

 

Καρκίνος – Ζυγός

Υπάρχουν τόσες ομοιότητες στην προσωπικότητα ενός Καρκίνου και ενός Ζυγού, όσες και διαφορές. Και οι δύο θέλουν αρμονία στη ζωή τους και προσπαθούν να μένουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από διχόνοιες.

 

Καρκίνος – Σκορπιός

Ένας Καρκίνος καθώς και ένας Σκορπιός είναι τόσο έντονα συναισθηματικοί και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα καλού ταιριάσματος μεταξύ τους. Πρακτικά, έχουν τόσες ομοιότητες που μοιάζει να είναι εξαιρετικά εύκολο και απολύτως δυνατό να είναι μαζί.

 

Καρκίνος – Τοξότης

Καρκίνος και Τοξότης έχουν ορισμένες διαφορές στην προσωπικότητά τους. Ο Τοξότης δεν συνδέεται τόσο με την οικογένεια και το σπίτι του, όπως ο Καρκίνος και αυτό μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς λόγους για συγκρούσεις μεταξύ τους.

 

Καρκίνος – Αιγόκερως

Αν η παραδοχή «τα αντίθετα έλκονται» ισχύει, τότε η σχέση μεταξύ του Καρκίνου και του Αιγόκερου έχει σίγουρες πιθανότητες επιτυχίας. Στις περισσότερες πτυχές και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους, δεν ταιριάζουν.

 

Καρκίνος – Υδροχόος

Ένας Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός, εξαιρετικά προσκολλημένος στην οικογένειά του και πολύ ευάλωτος. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, είναι φιλικός με όλους, αλλά δεν προσκολλάται στενά σχεδόν με κανένα.

 

Καρκίνος – Ιχθείς

Όταν ο Καρκίνος και ο Ιχθείς βρεθούν μαζί, το αποτέλεσμα θα είναι μια υπερχείλιση των συναισθημάτων. Και οι δύο είναι εξαιρετικά συμπονετικοί, γεμάτη από ευαισθησία και εντελώς συναισθηματικοί.

karkinos-combatibility

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.