Η ασυνέπεια και η σύγχυση περιγράφουν το χαρακτηριστικό προφίλ μιας γυναίκας Υδροχόου. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική της ζωή επίσης. Είναι πολύ πιστή, αλλά την ίδια στιγμή, είναι επίσης ανεξάρτητη και δεν είναι εξαιρετικά συναισθηματική. Θα δεσμευθεί και θα παραμείνει πιστή, αλλά μην προσπαθήσετε να την περιορίσετε. Αφήστε τη να απολαμβάνει την ελευθερία της και σε αντάλλαγμα, θα είναι μαζί σας όταν κουράζεται από τις εξερευνήσεις της. Τα όνειρά της είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα μιας άλλης γυναίκας και είναι συντονισμένη σε διαφορετική συχνότητα, την οποία οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν καν ακούσει.

Ένα θηλυκό Υδροχόος είναι σαν μια πεταλούδα, η οποία πετάει σε κάθε λουλούδι, αλλά δεν ανήκει σε κανένα. Αγαπά την ελευθερία της και αν μπορείτε να δεχθείτε αυτό, θα σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Η αγάπη της θα γνωρίζει όρια. Η θέση και η εξουσία μετράνε περισσότερο από τα χρήματα και τον τραπεζικό λογαριασμό. Αν θέλετε να σας ερωτευτεί, να είστε αληθής και ειλικρινής, όχι μόνο για τους άλλους, αλλά και για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους κανόνες της. Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας κώδικα δεοντολογίας, αλλά να είστε σίγουροι ότι ζείτε με αυτόν.Το πάθος δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της γυναίκας Υδροχόου. Αντιθέτως, η αγάπη της θα είναι ευαίσθητη και ανεπιτήδευτη. Είναι έντονη, αλλά ενδέχεται να προτιμά τις πλατωνικές σχέσεις τις περισσότερες φορές. Η φιλοξενία καθώς και η συμμετοχή σε παρέες, συλλόγους, κλπ έρχεται φυσικά και θα είναι για αυτή πάντα μια κοινωνική απόλαυση. Θα σας εμπιστευτεί πλήρως και δεν θα υποψιάζεται αδικαιολόγητα και συνεχώς τις δραστηριότητές σας. Επίσης, δεν θα σας ενοχλεί από υπερβολική ζήλια ή κτητικότητα από τη μεριά της. Η εμπιστοσύνη προκύπτει από το γεγονός ότι πριν δεσμευθεί μαζί σας, είχε αναλύσει πλήρως της συμπεριφορά σας.

Μόνο μετά από την βεβαίωση της ακεραιότητας σας θα κάνει το επόμενο βήμα. Εάν φανείτε άπιστος, θα είναι εξαιρετικά κακό και είναι πιθανό να θυμάται το τραύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια γυναίκα Υδροχόος, ότι δεν βλέπει δεν είναι και μέσα στο μυαλό της επίσης. Έτσι, φροντίστε να είναι πάντα εκεί γύρω. Έχει πολύ ισχυρή δύναμη θέλησης. Αν νομίζει ότι η σχέση δεν λειτουργεί και δεν έχει πιθανότητες βελτίωσης, θα τη διακόψει αμέσως, ακόμη και αν κάνει την καρδιά της κομμάτια. Όπως κάθε Υδροχόος, θα θυμάται την πρώτη της αγάπη σε όλη τη ζωή της.

Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε, φροντίστε να είστε η πρώτη αγάπη στη ζωή της. Ποτέ δεν πρόκειται να φανεί ανέντιμη σε μια σχέση ακόμη κι αν παρασυρθεί σε μια εξωσυζυγική υπόθεση, θα την τελειώσει πριν καν αρχίσει. Θα προσπαθεί πάντα να μάθει τις βαθύτερες σκέψεις και μυστικά σας, αλλά τα δικά της όνειρα θα είναι απρόσιτα για σένα. Συνομιλώντας με ένα θηλυκό Υδροχόο είναι συνήθως κάτι ευχάριστο, λόγω των γοητευτικών τρόπων της. Το μυαλό της είναι αρκετά απρόβλεπτο και θα βρείτε δύσκολο να παρακολουθήσετε τις σκέψεις της. Θα ζει στο παρόν, ξαφνικά θα γίνει σκεπτική για το χθες και στη συνέχεια ενθουσιώδης για το αύριο.

Σήμερα μπορεί να μιλήσει για νεράιδες και  αύριο να τις απορρίψει ως απάτη. Ποτέ μην την κοιτάζετε υποτιμητικά γιατί ποτέ δεν θα σας κοιτάξει και εκείνη. Εκείνη σας σέβεται και αναμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα. Ως μητέρες, οι γυναίκες Υδροχόοι τείνουν να είναι πολύ ζεστές και στοργικές. Αν και στην αρχή, μπορεί να είναι λίγο νευρικές για την ιδέα της μητρότητας. Αλλά από τη στιγμή που νιώσουν άνετα με αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν φυσικά. Μια γυναίκα Υδροχόος μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσει την αγάπη της, με αγκαλιές και φιλιά και θα πρέπει να τη διδάξετε. Ποτέ δεν θα επιβαρύνει τα παιδιά με υπερπροστασία.

Ταυτόχρονα, θα είναι πάντα ένας υπομονετικός ακροατής για τα παιδικά και εφηβικά τους προβλήματα. Το να διδάξετε πειθαρχία τα παιδιά θα είναι δική σας ευθύνη. Ωστόσο, για συμβούν όλα αυτά θα πρέπει να την πείσετε πρώτα να παντρευτεί και αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολη δουλειά. Θα πρέπει επίσης να της διδάξετε λίγο ρομαντισμό, δεδομένου ότι το να εκφράζει τα συναισθήματα δεν είναι πολύ εύκολο για αυτήν. Θα κρατήσει ευχαρίστως το χέρι σας και θα περπατήσει δίπλα σας, αλλά μην περιμένετε να χαθεί το βλέμμα της στα μάτια σας για ώρες.

Μη πνίξετε μια Υδροχόο με πάρα πολύ εγγύτητα, χρειάζεται το χώρο της και θα σας δώσει και εκείνη το δικό σας. Πράγματα όπως καχυποψία, κτητικότητα, σοβινισμός και η κριτική την απενεργοποιούν. Σταθείτε όμορφα απέναντι στις παρέες των φίλων της και αυτή θα υποδεχτεί θερμά τις δικές σας στο σπίτι. Κάνοντας χρήση της διαίσθησης και της διορατικότητάς της, μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση ενός ή περισσοτέρων προβλημάτων. Μπορεί να φαίνεται σαν ευσεβής πόθος τώρα, αλλά στη συνέχεια, να θυμάστε κοιτάζει στο μέλλον. Κρατήστε το χέρι της και θα σας αφήσει να δείτε στο μέλλον, όταν  οι δύο σας θα ζείτε μαζί αναπαυτικά!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.