Το πρώτο σχόλιο που κάνουν οι άνθρωποι όταν βλέπουν ένα παιδί Ζυγό είναι κάτι σαν, «τι χαριτωμένο μωρό». Η γλυκιά έκφρασή του, το αφράτα μάγουλα και το σαγηνευτικό χαμόγελο είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις καρδιές όλων σχεδόν των ανθρώπων γύρω του. Φαίνεται επίσης πολύ ήρεμο και συγκροτημένο και σπάνια θα φωνάζει χωρίς λόγο. Τώρα έρχεται το όχι και τόσο ωραίο μέρος! Ένα πράγμα δεν πρέπει ποτέ να ζητήσετε από ένα παιδί Ζυγό, είναι η επιλογή. Σπάνια θα είναι σε θέση να πάρει μια απόφαση εύκολα. Συν τοις άλλοις, αν τον αναγκάσετε να βιαστεί, μην περιμένετε ότι θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Επειδή χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει, μπορεί να φαίνεται ότι είναι πεισματάρικο. Όμως, αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλά σκέφτεται τι πρέπει να κάνει πρώτα. Οι φωνές δεν θα βοηθήσουν. Όντως, αυτό θα διαταράξει την κατάσταση ισορροπίας του και θα προκαλέσει περισσότερο σύγχυση. Δώστε σε ένα παιδί Ζυγό κάποια δουλειά, μία όμως κάθε φορά και θα την κάνει στο άψε σβήσε, δεδομένου ότι δεν έχει να κάνει καμία επιλογή. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν του ζητήσατε να κάτι πάρα πολύ σκληρό. Οι ήπιοι τόνοι κάνουν τα πράγμα ευκολότερα μαζί του. Διδάξτε του πώς να σκέφτεται , με ένα πολύ ευχάριστο τρόπο.Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να του προτείνετε μια λύση ξανά και ξανά. Δείξτε του πώς να καταλήξει σε συμπέρασμα και σταδιακά θα βελτιώσει την αναποφασιστικότητα του. Ένα παιδί Ζυγός συμπαθεί την αρμονία και η διχόνοια το διαταράσσει. Χρειάζεται ειρήνη, ησυχία και ανάπαυση πολύ περισσότερο από ότι τα άλλα παιδιά. Πράγματα όπως δυνατές φωνές και έντονα χρώματα δεν του ταιριάζουν. Κάθε φορά που ξεκινάτε να του πείτε για την αναποφασιστικότητά του, απλά να θυμάστε ότι είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι 'αυτό.

Ένας από τους βασικούς λόγους για την ταλάντευση ενός παιδιού Ζυγού είναι ότι θέλει να είναι δίκαιο και ισορροπημένο. Δεν θέλει να υποτιμά μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο και έχει την τάση να σταθμίζει τις δύο πλευρές πάρα πολύ. Ένα από τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός παιδιού Ζυγού είναι η τεμπελιά του. Μπορεί να μην κουνηθεί για ώρες. Εδώ, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι τεμπέλης με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Όντως, τις περισσότερες φορές είναι υπερκινητικό. Χρειάζεται αρκετή ανάπαυση για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Σύντομα, θα είναι ο ενεργητικός εαυτός του και πάλι. Μην κάνετε φασαρία μαζί του για την απραξία του Αλλιώς μπορεί να γίνει ακόμη πιο τεμπέλικο σαν αυτοάμυνα.

Τα παιδιά Ζυγοί είναι αρκετά ήπια, ευγενικά, διακριτικά και έχουν μια ευχάριστη προσωπικότητα. Έχουν τη δυνατότητα να αμβλύνουν ακόμη και τις πιο σκληρές καρδιές με το χαμόγελό τους. Είναι πολύ φωτεινά και έχουν τη δυνατότητα της λήψης και των δύο πλευρών σε μια συζήτηση και στη συνέχεια, να κερδίσουν και τις δύο. Ένα παιδί Ζυγός βρίσκεται να διαφωνεί πολλές φορές, επειδή δεν μπορεί να ανεχτεί κάποιος να του κάνει μια απλή παρατήρηση για κάτι. Σύμφωνα με το ίδιο, θα πρέπει να εξετάσει τις δύο πλευρές του νομίσματος και μόνο τότε θα πρέπει να σχολιάσετε μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο.

Δεν θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο να τηρεί τους κανόνες, εφ 'όσον έχετε καταφέρει να το πείσετε γι' αυτούς. Με ένα παιδί Ζυγό, θα πρέπει να εντείνετε τη νοημοσύνη σας κάθε λίγο. Μπορεί να διαπληκτίζεστε για οτιδήποτε και στη συνέχεια, θα πρέπει να στηρίξετε τη λογική σας. Είναι απόλυτα πιστό και μπορείτε εύκολα να του πείτε κάποιο μυστικό. Πιστεύει στην διατήρηση της εμπιστοσύνη και σπάνια θα επιδοθεί σε κουτσομπολιά. Μην περιμένετε από αυτό να σταθεί στο πλευρό σας, αν κάνετε λάθος.

Ένα παιδί Ζυγός έχει ισχυρό το αίσθημα της δικαιοσύνης, που το αναγκάζει να λάβει την πλευρά που έχει δίκιο. Φυσικά, θα χρειαστεί χρόνος για να αποφασίσει σχετικά με το ποιος έχει δίκιο. Θα σεβαστεί τη μυστικότητά σας και αναμένει το ίδιο από εσάς. Επίσης, θα είναι αρκετά τακτοποιημένο και τακτικό, από τότε που μισήσει το χάος. Η τέχνη και η ομορφιά είναι κάτι ενδιαφέρει σχεδόν όλους τους Ζυγούς. Θα έχει επίσης τις ημέρες παιδικού ρομαντισμού. Όπως και να το κάνετε, το παιδί σας Ζυγός θα είναι απόλαυση να το μεγαλώνετε, ιδιαίτερα με τα χαριτωμένα λακκάκια και το σαγηνευτικό του χαμόγελο!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.