Ο Καρκίνος και ο Λέων έχουν ένα πολύ εύθραυστο εγώ, το οποίο τείνει να πληγωθεί πολύ εύκολα. Ακόμη και η καρδιά τους είναι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη και μπορεί να τραυματιστεί πολύ εύκολα, ειδικά από την κριτική και τα σκληρά λόγια.  Χρειάζονται εκτίμηση, τη φροντίδα και την ανησυχία από τους ανθρώπους που αγαπούν και εκείνοι δίνουν τα διπλά σε αντάλλαγμα. Αν είναι εντελώς διαφορετικά άτομα όσον αφορά την ιδιοσυγκρασία, αυτό δεν έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για τη συμβατότητά τους. Η φωλιά του έρωτά τους θα είναι ζεστή και άνετη, που μέσα της θα λάμπει ο καθένας από τη ζεστασιά του άλλου. Το Λιοντάρι θέλει να κυριαρχεί και τον Καρκίνος δεν τον ενδιαφέρει, όσο τον αγαπά και τον φροντίζει.

Στην πραγματικότητα, ο Καρκίνος δεν έχει καμία επιθυμία να ηγηθεί στη σχέση. Αισθάνεται άνετα ακολουθώντας το Λέοντα, αρκεί να μη διαταραχθεί η ατομικότητά του. Ενδιαφέρεται για το σύντροφό του, τον αγαπά και τον περιποιείται και ο Λέων θα απολαύσει αυτή την προσοχή. Ο Λέων γεννήθηκε για να αγαπά και να είναι ρομαντικός και ο Καρκίνος για να αγαπηθεί και να προστατεύεται. Κατά συνέπεια, αυτή η σχέση είναι σχεδόν τέλεια. Και οι δύο θα “χαθούν” ο ένας στον άλλο και δεν θα χρειαστούν κανέναν άλλο. Η σχέση αυτή τελικά είναι  πολύ πιθανό να οδηγήσει σε γάμο και ένα σπίτι γεμάτο από παιδιά.

Καρκίνος άνδρας – Λέων γυναίκα
Παρά το γεγονός ότι το ταίριασμα Καρκίνου και Λέοντα έχει μεγάλες πιθανότητες συμβατότητας, πρέπει κανείς να είναι προσεκτικός όταν ο άνδρας είναι Καρκίνος και η γυναίκα Λέαινα. Σε αυτή την περίπτωση, θα απαιτηθούν ορισμένες παραχωρήσεις. Τώρα, ας δούμε την καλή πλευρά. Η γυναίκα Λέων χρειάζεται αγάπη και  λατρεία, την οποία ένας άνδρας Καρκίνος θα ήταν πρόθυμος να  της παρέχει. Εκείνη θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι δεν θα τον πληγώσει με σκληρές λέξεις, ειδικά όταν είναι θυμωμένη, αλλιώς εκείνος θα κλειστεί στο καβούκι του, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να σπάσει.

Καρκίνος γυναίκα – Λέων άνδρας
Ένας άντρας Λέων αγαπά να περνά το χρόνο του, με κάποιον που τον λατρεύει και η γυναίκα Καρκίνος είναι ένα τέτοιο πρόσωπο. Θα την κάνει να νιώσει ασφάλεια, αγάπη και προστασία. Με τη σειρά της, θα τον αφήσουμε να έχει τα ηνία και θα του δώσει πολύ προσοχή και αγάπη. Θα νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της και θα της προσφέρει το πάθος του. Δεν θα υπάρξει έλλειψη πίστης και της δέσμευσης σε αυτή τη σχέση. Θα κάνει τα πάντα για να βλέπει το χαμόγελό της και αυτή θα αλλάξει τις συνήθειές της για να τον κάνει να αισθάνεται ότι τον θαυμάζει.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.