Το ζώδιο του Κριού είναι το πρώτο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο αντιπροσωπεύει το βρέφος. Ακριβώς όπως ένα βρέφος, ο κόσμος του Κριού περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του. Οι ανάγκες του πρέπει να πληρούνται πριν από οποιονδήποτε άλλο. Έχει τη δική του ατομική ταυτότητα και δεν μπορεί να θυσιάσει την ελευθερία του για οτιδήποτε άλλο. Αυτό το είδος της χαρακτηριστικών και της προσωπικότητας κάνει ένα Κριό συμβατό ερωτικά μόνο με μερικά από τα υπόλοιπα ζώδια.

Κριός - Κριός
Ο Κριός εμφανίζει τα χαρακτηριστικά της ανεξαρτησίας, αποστροφή για την κυριαρχία και τον έλεγχο, την ευαισθησία και την ανησυχία όπως ένα μωρό για τον εαυτό τους. Η συμβατότητα της σχέσης μεταξύ δύο Κριών εξαρτάται από το πόσο καλά μπορούν να δεχθούν και να σεβαστούν την ελευθερία του άλλου.

Κριός - Ταύρος
Ένας Κριός είναι πάντα σε εγρήγορση και θέλει να κάνει τα πάντα τώρα! Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να κατανοήσει πλήρως την κατάσταση, σχηματίζοντας μια συγκεκριμένη άποψη και στη συνέχεια να λάβει μια συγκεκριμένη πορεία δράσης.

Κριός - Δίδυμοι
Κριός και Δίδυμοι έχουν πολλά κοινά και θα αντιμετωπίσουν λίγα προβλήματα συμβατότητας. Και στους δύο αρέσει να απολαμβάνουν τη ζωή και είναι πάντα στα πρόθυρα να κάνουν κάτι νέο.

Κριός - Καρκίνος
Ένας Κριός είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του, αλλά όχι τόσο ένας Καρκίνος. Στην πράξη, η πάρα πολύ αγάπη και οι απαιτήσεις εκ μέρους της οικογένειας ή των φίλων μπορεί να κάνουν τον Κριό να αισθάνεται ασφυξία σε μία τέτοια σχέση.

Κριός - Λέων
Ένας Κριός έχει πολλά κοινά με το Λέοντα. Και οι δύο έχουν τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία και είναι εξαιρετικά δραστήριοι και ζωηροί.

Κριός - Παρθένος
Ο Κριός καθώς η Παρθένος είναι εξαιρετικά ειλικρινείς και τους αρέσει η απόλυτη και γυμνή αλήθεια. Αν και, κατά καιρούς, ο Κριός μπορεί να βρει λίγο δύσκολο να δεχθεί τη σκληρή κριτική της Παρθένου.

Κριός - Ζυγός
Ένας Ζυγός είναι υπέρ του να σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά σε μεγάλο βαθμό πριν τη λήψη κάποιας απόφασης. Ένας Κριός λαμβάνει πρώτα την απόφαση και στη συνέχεια σκέφεται τις συνέπειές της. Ο Ζυγός πάντα θα εξετάσει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και θα λάβει επίσης υπ' όψη και τη γνώμη των άλλων.

Κριός - Σκορπιός
Η σχέση μεταξύ ενός Κριού και ενός Σκορπιού θα είναι γεμάτη πάθος. Και οι δύο είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με τα πάντα και έχουν ισχυρό το ένστικτο της ατομικότητας.

Κριός - Τοξότης
Κριός και Τοξότης κάνω ένα πολύ καλό συνδυασμό και η συμβατότητα μεταξύ τους είναι αρκετά καλή. Η σχέση μεταξύ των δύο θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό, πάθος, μεράκι και περιπέτεια.

Κριός - Αιγόκερως
Η συμβατότητα μεταξύ του Κριού και του Αιγόκερω δεν είναι και τόσο κακή. Και οι δύο είναι εξαιρετικά δραστήριοι, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση των στόχων τους.

Κριός - Υδροχόος
Ο Κριός και ο Υδροχόος έχουν ένα μεγάλο βαθμό συμβατότητας μεταξύ τους. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας όσονα αφορά την ανεξαρτησία, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για την ελευθερία.

Κριός - Ιχθείς
Μια σχέση μεταξύ του Κριού και των Ιχθύων δεν είναι μια από τις καλύτερες που μπορεί να υπάρξει. Η αμεσότητα και η έλλειψη λεπτότητας του Κριού μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα ψαράκια.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.