Αν αληθεύει η ρήση ότι «τα αντίθετα έλκονται», τότε ο δεσμός μεταξύ του Καρκίνου και του Αιγόκερω έχει σίγουρες πιθανότητες επιτυχίας. Στους περισσότερους τομείς, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, δεν ταιριάζουν. Ο Αιγόκερως πιστεύει σε με μια πρακτική προσέγγιση απέναντι στη ζωή, ενώ ο Καρκίνος αφήνει την καρδιά του και τα συναισθήματά του να αποφασίζουν για τη ζωή του. Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά συμπονετικός και επηρεάζεται πολύ από τις καταστάσεις που επηρεάζουν τη ζωή άλλων ανθρώπων. Διακριτικός, ποτέ δεν πάει κόντρα και γενικά αποστασιοποιημένος.

Ο Καρκίνος μπορεί επίσης να μην είναι σε θέση να κατανοήσει τη φιλόδοξη φύση του Αιγόκερω και τον θεωρεί πολύ απρόσωπο και μακρινό σε μια σχέση. Για να εξισορροπηθούν αυτές οι διαφορές μεταξύ τους, πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον. Όσον αφορά τις θετικές πτυχές αυτού του δεσμού, και οι δύο είναι συνεπείς και πιστεύουν στην αφοσίωση και την πίστη. Με τον καιρό, μπορεί να αρχίσουν να εκτιμούν τις απόψεις του άλλου και να αναπτύξουν ένα ισχυρό δεσμό. Αλλά, θα πρέπει να επικοινωνούν πολύ.


Καρκίνος άνδρας - Αιγόκερως γυναίκα
Καλός συνδυασμός για σύντομα χρονικά διαστήματα, αλλά για μακράς διάρκειας σχέση δεν παρουσιάζει καλές πιθανότητες. Μετά από μια δυνατή αρχική εκκίνηση, τα προβλήαμτα στην πορεία θα είναι αρκετά δύσκολο να τα χειριστούν. Ένας Καρκίνος και μια Αιγόκερως θα έχουν πάντα μεγάλη έλξη για τον άλλον, το δύσκολο μέρος όμως είναι να κάνουν αυτή την έλξη να διαρκέσει. Εκείνη μπορεί να απογοητευθεί με τις συνήθειά του να κλείνεται στο καβούκι του κάθε τόσο. Μεγάλη κατανόηση, επικοινωνία, υπομονή και ανοχή είναι απαραίτητα να γίνει αυτή η σχέση αρμονική και επιτυχημένη.

Καρκίνος γυναίκα - Αιγόκερως άνδρας
Μια Καρκίνος θα πρέπει να εξαναγκάσει τον Αιγόκερω να βγει από τη μυστικοπάθειά του, έτσι ώστε να εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά. Εάν αποτύχει να το κάνει, θα πρέπει να ζει με έναν άντρα που την αγαπάει πολύ, αλλά που ποτέ δεν θα είναι σε θέση να της το πει. Η πολύ πρακτική προσέγγισή του προς τη ζωή θα την κάνει να αισθανθεί πολύ καλά και σίγουρα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσει τα συναισθήματα της υπερβολικής συμπόνιας για τους άλλους. Αν καταφέρουν να σεβαστούν ο ένας τις απόψεις του άλλου και τον τρόπο θεώρησης της ζωής αυτή η σχέση μπορεί να αποδειχθεί ισχυρή.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.