Ο Κριός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ρομαντισμός και το ίδιο ισχύει για μια γυναίκα Κριό. Ωστόσο το να μην υπάρχει ρομάντσο στη ζωή της δεν μπορεί να το αντέξει σε αντίθεση με τον άνδρα Κριό. Η καρδιά της, θα λαχτάρα πάντα κάτι σπέσιαλ και θα τον σκέφτεται στο φως του φεγγαριού. Και δεν χρειάζεται πάντα ένας πραγματικός άνθρωπος για αυτό. Η Κριός γυναίκα είναι αυτός που θα κάνει οτιδήποτε και τα πάντα μόνη της, χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια του αρσενικού. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές της.Έχει την τάση να ηγείται και να είναι η πρώτη που θα κάνει οτιδήποτε. Κατά διαστήματα, η ανεξαρτησία της, συγκρούεται με τον ανδρικό της εγωισμό. Ωστόσο, μια Κριός δεν θέλει ποτέ ένα κουτάβι για εραστή ή σύζυγο. Αναζητά έναν άνδρα, αλλά όχι αυτόν που θα τα τρέχει συνεχώς πίσω της. Ο καλύτερος τρόπος για να την κάνετε να σας ερωτευθεί είναι να της δώσετε κάποια σημάδια, να απομακρυνθείτε και να την αφήσετε να αναρωτιέται. Δώστε της την εντύπωση ότι μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία της και αυτή θα έρθει μόνη της σε εσάς, για να αποδείξει ότι είναι επιθυμητή. Οι γυναίκες Κριοί δεν ποθούν ποτέ την προσοχή των αρσενικών.

Ωστόσο την προσοχή την έχουν πάντα, αλλά μέσα τους θα περιμένουν για το κάτι παραπάνω που δεν μπορούν να έχουν. Μια γυναίκα Κριός μπορεί να επιβιώσει ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες μόνη της και έχει τη δυνατότητα να επανέλθει ακόμη και μετά τις πιο φρικτές τραγωδίες. Μπορεί να διαδραματίσει τέλεια το ρόλο της γυναίκας και ταυτόχρονα, μπορεί να κάνει ό, τι ένας άνδρας. Αν έχετε καταφέρει να υποτάξετε την επιθετική κίνηση της, θα βρεθείτε με μια γυναίκα που είναι γεμάτη αισιοδοξία και έχει τέτοια πίστη στο μέλλον που μπορεί να ανεβάσει και τη δική σας διάθεση.

Σε μια γυναίκα Κριός δεν της αρέσει η κολακεία. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς ενώ της κάνετε κομπλιμέντα. Οι πολλές γλύκες και η πολύ εγγύτητα μπορεί να την κάνουν να τρέξει μακριά της, αλλά εκείνη δεν θέλει να είστε πολύ ανεξάρτητος επίσης. Θα πρέπει να διατηρήσετε τη λεπτή ισορροπία και να εξακολουθείτε να διατηρείτε ζωντανό το ρομαντισμό. Αν δεσμευτεί απέναντί σας, θα είναι εξαιρετικά συναισθηματική και πολύ πιστή. Μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε σε ένα θηλυκό Κριό και μην την αφήσετε να σας κυριαρχήσει. Επίσης δεν θα είναι σε θέση να ανεχτούν ακραίες καταστάσεις. Δώστε τη λόγους να είναι περήφανη για σας, αλλά μην ξεχάσετε να την επαινέσετε της για το ταλέντο της. Οι προσδοκίες της είναι πολύ μεγάλες, αλλά αυτή θα σας δώσει τις διπλές ως αντάλλαγμα.

Είναι πολύ κτητική και η αγάπη είναι κάτι που δεν μπορεί ποτέ να μοιραστεί. Μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρα, ακόμη και με την παραμικρή υποψία. Σε περίπτωση που έχετε μια γυναίκα γραμματέα, είναι καλύτερα να της πείτε αντίο τώρα. Αν μια Κριός τραυματιστεί, θα γίνει τόσο κρύα όπως ο πάγος στο ψυγείο σας και αυτή η συμπεριφορά μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Είναι γενναιόδωρη με τα λάθη των αγαπημένων της, και είναι καλύτερα να μην τους επικρίνετε μπροστά της. Από την άλλη πλευρά, αν είστε καλός μαζί της, αυτή θα είναι εξαιρετικά ευγενική, τρυφερή, πιστή και υποστηρικτική.

Θα έχετε πολλούς λόγους να ζηλέψετε όταν είστε με μια γυναίκα Κριό, δεδομένου ότι είναι πιο άνετοι με τους άνδρες παρά με τις γυναίκες. Ωστόσο, δεν πρέπει να την υποψιάζεστε, αυτό θα την πλήγωνε. Είναι κτητική, αλλά δεν της αρέσει να την κατέχουν. Θέλει την ελευθερία της και την απόλυτη εμπιστοσύνη σας. Να θυμάστε, αν εκείνη είναι αποφασισμένη για σας, δεν έχετε λόγους να αμφιβάλλετε για την πίστη και την ειλικρίνειά της. Μια γυναίκα Κριός είναι πολύ πιθανό να έχει σχέση με δύο άτομα ταυτόχρονα. Αυτή πρώτη θα διαλύσει τη σχέση που δεν λειτουργεί.

Είναι πολύ παθιασμένη και πιστεύει ότι στις παντοτινές σχέσεις. Αν και, αυτό την αφήνει απογοητευμένη, πολλές φορές. Ποτέ δεν θα παίξει παιχνίδια με σας και δεν θα σας εξαπατήσει. Μια Κριός δεν είναι τίποτα αν δεν είναι απλή, αθώα και πολύ συναισθηματική. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα συνεχίσει την καριέρα της μετά το γάμο. Αγαπά τις προκλήσεις και πιστεύει στα θαύματα. Αν και ακούγεται λίγο τρελό, τα θαύματα συμβαίνουν στην περίπτωσή της. Ακριβώς όπως ένας τυπικός Κριός, ποτέ δεν μαθαίνει από τα λάθη της και είναι πιθανόν να υποπέσει πάλι στα ίδια.

Για αυτήν αγάπη σημαίνει μοίρασμα και αυτό σημαίνει ότι μοιραζόμαστε τα πάντα, από τα συναισθήματα μέχρι το βιβλιάριο επιταγών και ο τραπεζικός σας λογαριασμός. Πάντα να σέβεστε μια γυναίκα Κριό και ποτέ μην προσπαθείτε να αμβλύνετε το ζήλο της αλλιώς θα την πληγώσετε κακό. Αν και η ίδια προσπαθεί να δείξει ότι είναι πολύ ισχυρή, είναι τόσο αθώα και ευάλωτη όπως ένα μωρό. Περιμένει να αισθανθεί άνετα μαζί σας αν απογοητευθεί από τον κόσμο. Αν της σταθείτε όταν έρχεται σε σας για παρηγοριά, δεν θα τη χάσετε ποτέ. Μια γυναίκα Κριός δεν πρόκειται ποτέ να σας συγχωρήσει εάν αποτύχετε να πολεμήσετε γι 'αυτήν.

Σε αντάλλαγμα, αυτή θα είναι πάντα εκεί μαζί σας, ακόμα κι αν πρέπει να πάει ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι από αυτές που προσποιούνται τις άρρωστες, αλλά αν είναι πραγματικά άρρωστη, να είστε εκεί για τη φροντίδα της. Είναι αρκετά υπερβολικές και δίνοντάς της χρεωστικές κάρτες αυτό θα σημάνει ένα άδειο τραπεζικό λογαριασμό. Είναι μια πολύ τρυφερή μητέρα, που δεν φέρνει καμία περιττή αναστάτωση και πυροδοτεί τη φαντασία των παιδιών. Μια γυναίκα Κριός όταν έχει κακή διάθεση θα την αφήσει πίσω τόσο γρήγορα όσο ήρθε και δεν θα κρατήσει ποτέ κακίες. Είναι μια ολοκληρωμένη γυναίκα, η οποία θα τραυματιστεί εύκολα και είναι εντελώς αθώα. Αν και είναι λίγο παρορμητική και αυταρχική, θα σας δώσει πλήρη ασφάλεια, θα τα βάλει με όλο τον κόσμο για εσάς και θα είναι δική σας για πάντα!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.