Ένας Σκορπιός φοβάται την εμπλοκή του σε μια επιπόλαια σχέση όπως και ο Αιγόκερως. Και οι δύο είναι πολύ ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί, αλλά κανένας τους δεν το δείχνει. Ως εκ τούτου, καθίσταται εξαιρετικά αναγκαίο να μπορούν να προχωρούν με αργό και σταθερό ρυθμό, όσο σχέση τους διαρκεί. Θα χρειαστεί χρόνος για να ανοιχτούν μεταξύ τους και να αποκαλύψουν τα βαθιά συναισθήματά τους. Δεδομένου ότι τείνουν να έχουν ένα καχύποπτο χαρακτήρα και μια επιφυλακτική προσωπικότητα, έτσι και η έναρξη μιας σχέσης θα απαιτήσει χρόνο.

Ωστόσο, όταν οι δυο τους έχουν ξεπεράσει τον αρχικό δισταγμό, η σχέση αυτή έχει όλες τις πιθανότητες της καλής και διαρκούς συμβατότητας. Ο Αιγόκερως είναι ελαφρώς απόμακρος στις σχέσεις και ακόμα και αν αυτός συμμετέχει ενεργά, βρίσκει ότι είναι δύσκολο να δείχνει έτσι. Από την άλλη πλευρά, ένας Σκορπιός εκφράζει ανοιχτά την αγάπη του και αναμένει το ίδιο από τον / την  σύντροφό του. Έτσι, αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα. Ο Αιγόκερως μπορεί επίσης να αποτύχει να ταιριάξει με το πάθος του Σκορπιού. Όμως, και οι δύο είναι εξαιρετικά πιστά άτομα και είναι ικανά να ξεπεράσουν αυτά τα μικρά προβλήματα.

Σκορπιός άνδρας – Αιγόκερως Γυναίκα
Ένας άντρας Σκορπιός και μια γυναίκα Αιγόκερως μπορεί να αποτελέσουν σίγουρα ένα μόνιμο δεσμό. Απλώς πρέπει να συμβιβαστούν λίγο, ειδικά με το πείσμα και την ακαμψία τους. Η χημεία μεταξύ τους θα είναι μεγάλη και είναι τόσο όμοιοι που δεν θα έχουν πολλά προβλήματα κατανόησης μεταξύ τους. Το πάθος του φαίνεται να λαμβάνουν τα συναισθήματά της. Η αφοσίωση και η αξιοπιστία της θα τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής και με τη σειρά της, θα της τυλίξει με αγάπη και στοργή. Και οι δύο θα εξισορροπήσουν όμορφα μεταξύ τους.

Σκορπιός γυναίκα – Αιγόκερως άνδρας
Η σχέση ενός άνδρα Σκορπιού και μιας γυναίκας Αιγόκερου έχει τέλειες πιθανότητες να προχωρήσει σε κάτι πολύ ουσιαστικό. Η βαθιά προσήλωσή της μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται άνετα και να αναδείξει τα δικά του, κρυφά συναισθήματα. Θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του και με τη σειρά του, θα της δώσει την απόλυτη αφοσίωσή, την πίστη και ειλικρίνεια στη σχέση τους. Πάντα θα είναι εκεί για να την υποστηρίξει και αυτή θα είναι πάντα εκεί όταν τη χρειαστεί. Θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο τέλεια, και θα διαχειριστούν πολύ καλά και επιδέξια κάποιες σοβαρές καταστάσεις  προκειμένου να ηρεμήσουν.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.