Οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος έχουν σχεδόν παρόμοια ζωή. Έχουν επίσης παρόμοιες προοπτικές στη ζωή και αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη συμβατότητά της σχέσης τους. Ακόμη και σε πνευματικό επίπεδο, και οι δύο μοιράζονται μια εξαιρετική έλξη. Αγαπούν τον πνευματώδη χαρακτήρα του άλλου και θα επιμείνουν να εμπλέκονται σε βαθιές συνομιλίες. Τις περισσότερες φορές, ένας Δίδυμος και ένας Υδροχόος μοιράζονται απόψεις, ενδιαφέροντα, τις κοινωνικές δραστηριότητες και ακόμη και τους φίλους. Αν και μπορεί να υπάρχουν μερικές διαφορές μερικές φορές, καμιά από αυτές δεν θα είναι πάρα πολύ μεγάλη για να επηρεάσει αρνητικά τη συμβατότητά τους.

Η μοναξιά ή απομόνωση του Υδροχόου ποτέ δεν θα επηρεάσει έναν Δίδυμο. Όντως, κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, θα είναι πολύ απασχολημένος για να απολαύσει τη δική του ελευθερία. Επίσης θα λατρέψει την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητα του Υδροχόου. Ένας Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, θα αγαπήσει τον απρόβλεπτο χαρακτήρα και την ανεξαρτησία των Διδύμων. Παρ 'όλα αυτά, ο Υδροχόος θα πρέπει να μάθουν τα κόλπα του ρομαντισμού, έτσι ώστε το υπέρμετρο πάθος των Διδύμων να παραμένει αμείωτο. Εκτός από μερικά προβληματάκια, ο συνδυασμός αυτός είναι ένα από τα ισχυρότερους.

Δίδυμος άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Ένας άντρας Δίδυμος και μία Υδροχόος γυναίκα θα εκτιμήσουν τα περισσότερα από τις αξίες του άλλου. Και οι δύο έχουν διαθέτουν υψηλή νοημοσύνη και θέλουν να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συνομιλίες. Μαζί, θα διερευνήσουν νέους ορίζοντες και θα απολαύσουν νέες εμπειρίες. Ο Δίδυμος αγαπά την ποικιλία και την αλλαγές όσο εκείνη και μαζί, μπορούν να βάλουν φωτιές. Όταν βρεθούν σε μια σχέση, ποτέ δεν θα χρειαστούν φίλους και θα βρουν εύκολα την αληθινή φιλία ο ένας στον άλλο. Ο συνδυασμός Υδροχόου και Διδύμου είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους.

Δίδυμος γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Ένας Υδροχόος άνδρας είναι ένας από τους πολύ λίγους που μπορούν να αντιμετωπίσουν μια γυναίκα Δίδυμο. Θα ταιριάξουν διανοητικά και θα την ικανοποιήσει πνευματικά. Και οι δύο έχουν απρόβλεπτη φύση και αγάπη για νέες περιπέτειες. Όντως, ζητούν την αλλαγή και την ποικιλία. Το να κάνουν σχέδια δεν είναι το αγαπημένο τους Κάθε πράγμα πρέπει να είναι αυθόρμητο. Το να τηρούν κανόνες και να κάνουν σχέδια τους ενοχλεί. Ένας Υδροχόος και μια Δίδυμος κατανοούν ο ένας τον άλλο τέλεια και δεν χρειάζονται λέξεις για να καταλάβουν τα αισθήματα του συντρόφου τους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.