Η σχέση μεταξύ ενός Κριού και ενός Σκορπιού θα είναι γεμάτη πάθος. Και οι δύο είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με τα πάντα και έχουν ισχυρό το ένστικτο της ατομικότητας. Θέλουν και οι δύο να καθορίζουν άμεσα τη ζωή τους και είναι πάντα έτοιμοι να καταπολεμήσουν την αδικία. Οι δυσλειτουργίες στη συμβατότητα μεταξύ των δύο ζωδίων προέρχονται κυρίως από τις διαφορετικές συναισθηματικές ανάγκες τους. Ένας Σκορπιός πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής σε μια σχέση και πρέπει να έχει ένα έντονο δεσμό με το/τη σύντροφό του. Ένας Κριός, από την άλλη πλευρά, δεν θέλει την υπερβολική προσέγγιση.

Ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί, είναι όταν και οι δύο θυμώσουν και τσακωθούν. Ένας Κριός μπορεί ευκολότερα να ξεθυμάνει και στη συνέχεια να ξεχάσει ότι συνέβη και να προχωρήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Σκορπιός δεν είναι εύκολο να συγχωρήσει και να ξεχάσει. Θυμάται τα σκληρά λόγια που κάποιος είπε πάνω στο θυμό του, ακόμη και αν το πρόσωπο αυτό δεν εννοούσε κάτι τέτοιο. Μια θετική πτυχή αυτής της συνύπαρξης είναι ότι λειτουργούν πολύ καλά ως ομάδα. Ο Σκορπιός θα αγαπήσει την επιθετικότητα του Κριού και ο Κριός δεν θα ενδιαφερθεί για τα πρώην μυστικά του.

Κριός άνδρας - Σκορπιός γυναίκα
Η αυτοπεποίθηση, η ισχυρή θέληση, η δύναμη και η επιθετικότητα ενός άνδρα Κριού μπορεί να συναρπάσει μια γυναίκα Σκορπιό. Το μεγάλο της πάθος θα ταιριάξει με την ορμή του και θα βρει την αγάπη του για την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό του αρκετά ελκυστικά. Ακόμα όμως οι βασικές διαφορές στην προσωπικότητά τους εξακολουθούν και αυτό μπορεί να κάνει λίγο δύσκολο αυτό το δεσμό. Και οι δύο πρέπει να ακολουθούν τον δρόμο τους και δεν θα είναι πρέπει ο ένας να επιβάλλει τίποτα στον άλλο. Το θετικό σημείο είναι ο μυστηριώδης τρόπος της που θα τον γοητεύει πάντα και αυτή θα λατρέψει την αγάπη και την προσοχή με την οποία την περιβάλλει. Το μόνο που χρειάζεται να μάθουν είναι να σέβονται ο ένας τον άλλο, με τη σειρά του.

Κριός γυναίκα - Σκορπιός άνδρας
Ισχυρή και ακατανίκητη έλξη είναι τα πράγματα που θα συμβούν  όταν μια Κριός συναντήσει ένα Σκορπιό. Ωστόσο, αν θα υπάρξει τελικά χημεία, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Η γυναίκα Κριός θα ήθελε να ελέγξει τα πράγματα, τα οποία δύσκολα θα γίνονταν δεκτά από έναν άνδρα Σκορπιό. Οι ματιές θαυμασμού της για άλλους άνδρες μπορούν να εκτοξεύσουν το αίσθημα ζήλιας του και αυτό δεν είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Η γυναίκα Κριός θα λατρέψει τα μυστηριακά και έντονα χαρακτηριστικά του άνδρα Σκορπιού και δεν θα βαρεθεί ποτέ μαζί του. Από την άλλη πλευρά ο Σκορπιός, θα λατρέψει το ατίθασο πνεύμα της και τη ζωντάνια της.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.