Ο Καρκίνος όπως και Σκορπιός είναι τόσο έντονα συναισθηματικοί που δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σε μια μεταξύ τους σχέση. Έχουν τόσες ομοιότητες που φαίνεται να είναι εξαιρετικά εύκολη και απολύτως δυνατή μια σχέση μεταξύ τους. Ακόμα και οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, ώστε να επηρεάσουν και πολύ αρνητικά τη συμβατότητα της σχέσης τους. Όμως, οι διαφορές υπάρχουν και θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα και για αυτές. Ο Καρκίνος επηρεάζεται πάρα πολύ από τις ατυχίες και δυσκολίες των άλλων ανθρώπων και αυτό μπορεί να φαίνεται ανόητο στο Σκορπιό.

Η συνήθεια του τελευταίου, να μην αποκαλύπτει τη βαθιά αισθήματα του, μπορεί επίσης να δημιουργήσει πρόβλημα στον Καρκίνο. Και οι δύο χρειάζονται πολλή αγάπη, αφοσίωση και πίστη και ζητάνε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Η σχέση αυτή θα είναι γεμάτη πάθος και ρομαντισμό, γεμάτη συναισθήματα και μάλλον θα οδηγήσει σε μια μόνιμη σχέση. Και οι δυο τους ακολουθούν μια συναισθηματική προσέγγιση απέναντι στη ζωή και η λογική είναι κάτι που σπάνια ακολουθούν. Αυτό που πιστεύουν είναι ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από την καρδιά και όχι με τη λογική.

Καρκίνος άνδρας - Σκορπιός γυναίκα
Η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Καρκίνου και μιας γυναίκας Σκορπιού φαίνεται να είναι ένα από τα τέλεια ταιριάσματα που προορίζονται ακριβώς για αυτό. Στο ζευγάρι υπάρχει μια τέλεια χημεία, η οποία θα δυναμώσει με το χρόνο. Εκείνος θα της παράσχει όλη την ασφάλεια και την άνεση που αυτή επιθυμεί για πάντα. Μαζί του, αυτή θα αισθανθεί αγάπη και φροντίδα. Τα συναισθήματα θα είναι βαθιά και αυτή θα καταλάβει την άποψή του, ακόμη και πριν αρθρώσει ούτε μία λέξη. Δεδομένου ότι οι δύο είναι επιρρεπείς σε διακυμάνσεις της συναισθηματικής τους διάθεσης, θα πρέπει ακριβώς να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάνουν τον έλεγχο στις μεταξύ τους συγκρούσεις.

Καρκίνος γυναίκα - Σκορπιός άνδρας
Τα ζώδια τους Καρκίνου και του Σκορπιού παρουσιάζουν μεγάλες πιθανότητες ταιριάσματος. Ένας άντρας Σκορπιός είναι γεμάτος πάθος όπως και μια Καρκίνος και αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει έλλειψη ρομαντισμού σε αυτή τη σχέση. Ο Σκορπιός μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα συναισθήματα που πάντα προσπαθεί να κρύβει πίσω από το σκληρό της κέλυφος. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την αφοσίωση και την πίστη αφού κανένας τους δεν είναι επιρρεπής σε πειρασμούς. Με το Σκορπιό θα αισθανθεί προστασίας και με τη σειρά της θα τον κάνει να νιώσει σαν το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.