Ένας Κριός έχει πολλά κοινά με το Λέοντα. Και οι δύο έχουν τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία και είναι εξαιρετικά δραστήριοι και ζωηροί. Ένας Κριός δεν παρεμβαίνει πάρα πολύ στη ζωή του Λέοντα και ο Λέων σέβεται την ανάγκη του Κριού για την ελευθερία. Μία από τις δυσλειτουργίες στη συμβατότητα στη σχέση ενός Κριού και ενός Λέοντα είναι η ανησυχία για τον κοινωνικό περίγυρο. Ο Κριός ζει τη ζωή του όπως αυτός επιθυμεί, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι γι' αυτόν, ενώ το λιοντάρι νοιάζεται ιδιαίτερα για την δημόσια εικόνα του.

Επίσης, θα πρέπει να μάθουν να μοιράζονται την εξουσία και αφήνει ό ένας τον άλλο εκφράζει την προσωπικότητά του και το εγώ του. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει την αρμονία του ζωδιακού ταιριάσματος και τόσο πολύ. Λέων θα βρείτε αρκετά ελκυστικό το γεγονός να καθοδηγεί ένα Κριό  και Κριός θα λατρέψει το χάρισμα και τις ιδέες του Λέοντα. Και στους  αρέσει οι έξοδοι, οι διασκεδάσεις και να ζουν τη ζωή τους στο μέγιστο. Ο Λέων θέλει να έχει πάντα το καλύτερο και ο Κριός ποτέ δεν θα τον αποθαρύνει. Στην πράξη, θα πρέπει να είναι λίγο συγκρατημένοι όσον αφορά το οικονομικό καθώς και στους δύο αρέσει να επιδεικνύονται.

Κριός άνδρας - Λέων γυναίκα
Το ερωτικό ταίριασμα μεταξύ ενός Κριού και μίας Λέαινας είναι ένα από τα καλύτερα. Η χημεία αυτού του ζευγαριού είναι μεγάλη και ευχαρίστως θα μοιράζονται τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε άλλο. Τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες ιδέες και νέα μέρη και αυτή θα τον ακολουθήσει ευχαρίστως για να συγκεντρωθούν πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν θα υπάρξει έλλειψη φιλοφρονήσεων και επαίνων καθώς και οι δύο τα δίνουν όλα και το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά τους πάρα πολύ. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές δράματος, ενθουσιασμού, διασκέδασης και αγάπης σε αυτό το ζευγάρι.

Κριός γυναίκα - Λέων άνδρας
Η γυνάικα Κριός μπορεί να βρει ένα σχεδόν τέλειο ταίρι σε έναν άνδρα Λέοντα. Η εμπιστοσύνη που εμπνέει και η εξωστρεφής προσωπικότητά του θα της δώσει τη σταθερότητα που έχει ανάγκη για να εξερευνήσει το άγνωστο. Η χημεία μεταξύ τους μοιάζει σαν ένα σπίτι στις φλόγες και η σχέση τους θα είναι μακράς διάρκειας. Ο άνδρας Λέων θα λατρέψει το έξυπνο και ζωντανό πνεύμα μιας γυναίκας Κριού και αυτή θα γοητευθεί από το ρομαντισμό και τη μεγαλοψυχία του. Αυτή θα προστατεύσει το ευάλωτο εγώ του και αυτός θα της προσφέρει ένα πολυτελές σπίτι, γεμάτο από αγάπη και εμπιστοσύνη.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.