Αν έχετε σχέση με έναν άνδρα Λέων, να είστε βέβαιες για ένα πράγμα, ποτέ δεν θα τον βρείτε μόνο του. Πάντα θα είναι ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων και τις περισσότερες φορές θα είναι το κέντρο της προσοχής. Δεν είναι αυτός που θα σπαταλήσει τη γοητεία του σε κενό ακροατήριο. Πάντα θα υπάρχει ένα ακροατήριο θαυμάζοντας τον. Αυτό είναι το κλειδί για την καρδιά ενός λιονταριού, η προσοχή, η εκτίμηση και η κολακεία. Αν θέλετε να βρεθείτε κοντά σε ένα άνδρα Λέοντα, γίνετε το κοινό του. Σε περίπτωση που τον πλησιάσετε ήσυχα, το ευγενικό λιοντάρι, δεν θα ξεγελαστεί. Πίσω από όλη αυτή την ηρεμία βρίσκεται η φωτιά όσων γεννήθηκαν τον Αύγουστο.

Προσπαθήστε έστω και λίγο να κυριαρχήσετε πάνω του και θα δείτε το ξέσπασμά του. Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του περιλαμβάνουν γενναιόδωρες δόσεις ιπποτισμού, ευγένειας, λεβεντιάς, φροντίδας και ζεστασιάς. Δε θα απαιτήσει πάρα πολλές προετοιμασία για να κάνετε ένα Λέοντα να σας ερωτευθεί. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, νύχτες με φεγγάρι, αισθησιακή μουσική και πολύς ρομαντισμός είναι ότι χρειάζεται! Θα σας ερωτευθεί ακαριαία. Όντως, ο έρωτας είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει ο Λέων για πάρα πολύ καιρό. Χρειάζεται τη συνεχή αγάπη και την προσοχή που δίνεται από μία ερωμένη.Ο άνδρας Λέων θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος, ενώ φλερτάρει. Θα σας πλημμυρίσει με τριαντάφυλλα, δώρα κάθε τόσο, θα σας βγάλει στα καλύτερα εστιατόρια και θα στέλνει ερωτικά γράμματα, ψεκασμένα με αισθησιακό άρωμα. Θα πιστεύετε ότι έχετε ερωτευθεί με τις πιο συμπαθητικό πρόσωπο στον κόσμο. Τώρα, έρχεται το πραγματικό μέρος! Αφού σας βάλει στη φωλιά του, θα πρέπει να είστε δική του για πάντα. Ένας άντρας Λέων είναι εξαιρετικά κτητικός για τα αγαπημένα του πρόσωπα και όσο σας αφορά, ανήκετε σε αυτόν και μόνο αυτόν.

Μπορεί να γίνει πολύ ζηλότυπος, πολύ εύκολα! Ακόμη και μια παιχνιδιάρικη ματιά σε ένα άλλο άνδρα θα στείλει το μετρητή ζήλιας του στο μεγαλύτερο σημείο. Όταν τον πιέζετε υπερβολικά, θα σωριάσει αυτό τον άνθρωπο στο δάπεδο, αν όχι το νοσοκομείο. Αν είπατε ότι θα λείψετε για δύο ώρες, να είστε πίσω σε μία ώρα και πενήντα εννέα λεπτά. Όταν ένας άνδρας Λέων γίνεται παράλογος, είναι σκόπιμο να τον περιποιηθείτε και να κάνετε τη δουλειά σας. Η ματαιοδοξία έρχεται κατά καιρούς στο δρόμο του, αλλά στη συνέχεια, θα πρέπει να τον υποτάξετε με αγάπη, φροντίδα και τη δική σας σταθερότητα.

Οι περισσότεροι από τους άνδρες Λέοντες δεν θέλουν τις συζύγους τους να εργάζονται μετά το γάμο. Είναι επειδή θέλουν να είναι το πρωταρχικό ενδιαφέρον στην ζωή των συντρόφων τους και δεν μπορεί να σταθεί κάτι άλλο ανάμεσά τους, έστω και αυτό είναι η εργασία της. Ένας άντρας Λέων θα σας περιποιηθεί πάντα με τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και θα περιμένει από εσάς να είστε εκπληκτικά όμορφη, όταν βγαίνετε έξω. Τώρα, μπορείτε να είστε βέβαιες ότι έχετε τον πιο αφοσιωμένο σύζυγο στον κόσμο.

Απλά θυμηθείτε να τον σέβεστε και θα είναι γενναιόδωρος από κάθε άποψη - την αγάπη, το χρήμα, τη φροντίδα και ότι θέλετε. Ένας άντρας Λέων δεν είναι ένας από αυτούς που ξεχνούν να πω «Σ’ αγαπώ» μέχρι την επόμενη επέτειο. Θα σας πλημμυρίσει με προσοχή και φιλοφρονήσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Επίσης, θα παραμείνουν πιστός σε σας, αν και μπορεί να κοιτάξει από εδώ κι από κει κάθε τόσο. Ωστόσο, μην το πάρετε πολύ σοβαρά και αφήστε τον. Αυτό θα τον πλήγωνε πάρα πολύ και θα έφτανε μέχρι το σημείο να επινοήσει μια καρδιακή προσβολή για να σας κερδίσει πίσω.

Μέρος σας της ευθύνης σας είναι να διασφαλίσετε ότι ποτέ ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τη σχέση, ακόμη και μετά την έλευση των παιδιών. Μην παραγκωνίσετε ποτέ τον Λέοντα άνδρα σας, ούτε για τα παιδιά. Τότε, αυτός θα συνεχίσει να σας στηρίζει και θα παίξει τον τέλειο ρόλο του προστατευτικού πατέρα στα παιδιά. Δεν μπορεί να είναι πολύ καλός με τα οικονομικά και σε αυτό θα χρειαστεί να του παρέχετε κάποια σταθερότητα. Υπάρχει μια τάση προς το τζόγο σχεδόν σε κάθε άνδρα Λέοντα και θα πρέπει να μάθει να βάζει κάποια όρια. Είναι πολύ καλός στο να επισκευάζει πράγματα γύρω από το σπίτι και αυτό το μέρος των χαρακτηριστικών του προφίλ του, μπορεί να είναι αρκετά βολικό για εσάς.

Έχει μια πολύ κακή ιδιοσυγκρασία και αυτό θα εμφανιστεί όταν σας δείξει ασέβεια ή αδιαφορία. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει πιο καυτός από ένα αναμμένο καμίνι. Εκτός από αυτό, έχει μια πολύ ψύχραιμη συμπεριφορά. Οι άνδρες Λέοντες είναι θαυμάσιοι, ζεστοί και στοργικοί πατέρες. Σε αυτόν τον τομέα, επίσης, απαιτούν σεβασμό και είναι και πάλι καθήκον σας να εξασφαλίσετε ότι τα παιδιά δεν ξεχνούν τους τρόπους τους. Να θυμάστε πάντα ότι ένας άνδρας Λέων φοβάται κρυφά μην αποδοκιμαστεί και η υπερηφάνεια του είναι ακριβώς ένα πέπλο για τους φόβους του. Έτσι, σιγουρευτείτε ότι του παρέχετε αγάπη, φροντίδα και σεβασμό. Θα σας ανταμείψει με ένα στοργικό σύζυγο, που ποτέ δεν θα σας αφήσω μόνη!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.