Έναν Δίδυμο τον ενδιαφέρουν οι διάφορες πτυχές της ζωής όπως και έναν Τοξότη. Και οι δύο είναι πολύ ανήσυχοι και βρίσκονται σχεδόν πάντα σε κίνηση. Τους είναι δύσκολο να μείνουν σε ένα μέρος ή με ένα άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν οι δυο τους συναντιούνται, η ζωή τους μοιάζει με ανεμοστρόβιλο, με πολλές απρόβλεπτες και απότομες καταστάσεις. Η σχέση τους μπορεί να είναι ευχάριστη, αφού και οι δύο αγαπούν την αλλαγή, τις συχνές κινήσεις, τις προσαρμογές, τις εκπλήξεις, τις περιπέτειες και τις νέες προκλήσεις. Ωστόσο, ο Τοξότης είναι πολύ πιο φιλοσοφημένος για τη ζωή από ότι οι Δίδυμοι, που παίρνει τα πάντα όπως έρχονται.

Σε ένα Τοξότη αρέσει να ασχοληθεί με το ένα και το άλλο, ενώ ο Δίδυμος δεν έχει ούτε το χρόνο ούτε την ενέργεια για να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, βρίσκει τα παράξενα όνειρα του Τοξότη αρκετά ενδιαφέροντα. Αν και, συχνά έχουν διαφορετική άποψη, αυτή φαίνεται επίσης να ενισχύει τους κοινούς τους ορίζοντες. Η σχέση Διδύμων και Τοξότη δεν θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα καθώς και οι δύο είναι άτομα αρκετά προσαρμόσιμα και ευέλικτα. Θα σεβασθούν τις απόψεις του άλλου και την ίδια στιγμή, δεν θα προσπαθήσουν ποτέ να πνίξουν τον άλλο.

Δίδυμος άνδρας – Τοξότης γυναίκα
Εάν η αρχική έλξη μιας σχέσης Διδύμων - Τοξότη πρέπει να διατηρηθεί, και οι δύο πρέπει να προσαρμοστούν λίγο. Ο εξωστρεφής χαρακτήρας τους, η κοινωνική προσωπικότητα και το ανεξάρτητο πνεύμα τους θα τους φέρουν πολύ κοντά. Ωστόσο, αυτή μπορεί να αισθάνεται λίγο ανασφαλής λόγω της εντελώς πνευματικής του προσέγγισης προς τη ζωή. Είναι ένα θερμό άτομο, που δεν αγαπά μόνο τη διασκέδαση, αλλά θέλει και μια ζεστή φωλιά για σπίτι. Και οι δύο έχουν άσχημη ιδιοσυγκρασία και μπορεί να γίνουν σαρκαστικοί, όταν βρεθούν σε κακή διάθεση. Αυτό είναι που μια κατάσταση θα την κάνει έκτακτης ανάγκης.

Δίδυμος γυναίκα – Τοξότης άνδρας
Υπάρχει ένα πράγμα που μια γυναίκα Δίδυμος και ένας άνδρας Τοξότης ποτέ δεν υπολείπονται – η συνομιλία. Και οι δύο έχουν αυξημένη νοημοσύνη και θα το βρουν πολύ εύκολο να συμμετάσχουν σε μια ουσιαστική συνομιλία. Σε εκείνη αρέσει πολύ να φλερτάρει, ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον Τοξότη να αισθάνεται ανασφαλής. Θα ταιριάξουν τέλεια σε νοητικό επίπεδο, αλλά τα συναισθήματα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Κανένας τους δεν είναι πολύ εκδηλωτικός στις σχέσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Εάν και οι δύο καταβάλουν προσπάθειες, οι διαφορές τους μπορούν να αλληλοσυμπληρωθούν πολύ όμορφα.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.