Ο Ταύρος και η Παρθένος έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, τόσο ώστε να είναι συμβατοί σε αρκετά καλό βαθμό. Και οι δύο είναι πολύ πρακτικοί στην προσέγγισή τους προς την ζωή. Μια σχέση μεταξύ τους θα είναι πολύ αρμονική και ταιριαστή. Κανένας τους δεν πιστεύει στην σπατάλη και την απροσεξία και η ασυνέπεια είναι κάτι που δεν τους αντιπροσωπεύει. Δεν θα υπάρξει έλλειψη αφοσίωσης και πίστης σε αυτή τη σχέση. Ο Ταύρος καθώς και η Παρθένος ζουν στο παρόν και γνωρίζουν πώς να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Ο Ταύρος θα γοητεύσει την Παρθένο με την ηρεμία του, τη συμπαράσταση και τη φροντίδα του και θα της παρέχει συναισθηματική σταθερότητα. Ωστόσο, κατά καιρούς, η Παρθένος μπορεί να αισθάνεται λίγο πνιγμένη από την κτητική στάση του Ταύρου. Πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να καταλάβει ο ένας τον άλλο και αν τα καταφέρουν αυτή η σχέση έχει όλες τις πιθανότητες μιας ομαλής πορείας. Και οι δύο αγαπούν το σπίτι τους και δεν είναι πολύ εξωστρεφείς. Με μια μικρή προσαρμογή και ευελιξία στη σχέση μπορεί να την κάνει μια από τις καλύτερες.

Ταύρος άνδρας - Παρθένος γυναίκα
Ο άνδρας Ταύρος και η γυναίκα Παρθένος έχουν μεγάλες πιθανότητες να τα πάνε καλά μεταξύ τους. Το πάθος του είναι πολύ πιθανόν να ανάψει τη φωτιά που πάντα προσπαθεί να ελέγξει. Ο Ταύρος θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό της Παρθένου και εκείνη θα γοητευτεί από τα ειλικρινή συναισθήματα του. Είναι πολύ παθιασμένος και μέρος αυτού του πάθους θα της το μεταφέρει. Κανένας τους δεν θα ζηλέψει σε αυτή σχέση αφού και οι δύο είναι πάρα πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί. Ωστόσο, αυτή θα πρέπει να ελέγχει λίγο την κριτική της φύση και θα πρέπει να τον αφήνει να κινείται με τους ρυθμούς του.

Ταύρος γυναίκα - Παρθένος άνδρας
Και οι δύο λαχταρούν μια σχέση γεμάτη από ασφάλεια και δεσμεύσεις και αυτό είναι που θα τους φέρει κοντά. Εκείνη θα τον κάνει ανακαλύψει τη δική του παθιασμένη πλευρά, την οποία έχει θέσει υπό έλεγχο κατά πάσα πιθανότητα από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ο Παρθένος θα μάθει επίσης τις λεπτές αποχρώσεις του ρομαντισμού και την έκφραση της αγάπης. Θα είναι πολύ συγκινημένο για τον οργανωμένο χαρακτήρα της και την ικανότητά να λαμβάνει τα πράγματα όπως έρχονται,χωρίς να τα πολυεξετάζει. Η πίστη και η αφοσίωσή της θα πρέπει να συνοδεύεται από την τη δική του αφοσίωση και δέσμευση.

Ταύρος - Παρθένος Συμβατότητα

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.