Ο Λέων έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας από εκείνα ενός Παρθένου. Ο Λέων είναι ένα πρόσωπο δημοφιλές, που επιδιώκει την προσοχή και την εκτίμηση από όλους τους γύρω του. Είναι περήφανος για τη γοητευτική προσωπικότητά του και φαίνεται να έχει ξεχάσει να πάρει μαθήματα ταπεινοφροσύνης. Από την άλλη πλευρά, ένας Παρθένος είναι πολύ πιο ήσυχος και πιστεύει στην ταπεινότητα και τη μετριοφροσύνη. Είναι αρκετά ντροπαλός και δεν προτιμά τα φώτα της δημοσιότητας. Την ίδια στιγμή, δε χρειάζεται άλλους ανθρώπους για να του πουν τι είναι καλό. Όμως, η Παρθένος έχει ένα πολύ αρνητικό χαρακτηριστικό.

Είναι πάρα πολύ τελειομανής και εξαιρετικά κριτικός για τους γύρω του. Αυτό τον κάνει πολύ γκρινιάρη και κατά περιόδους, φέρνει το σύντροφό του εκτός ορίων. Ο Λέων είναι πολύ ευαίσθητος στην κριτική και αυτή η στάση της Παρθένου μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα όσον αφορά τη συμβατότητα της σχέσης τους. Από την άλλη πλευρά, ο Λέων θεωρεί δεδομένη, την περαιτέρω εμβάθυνση του σχίσματος. Ακόμη η εξωστρεφής προσωπικότητα του Λέοντα έρχεται σε σύγκρουση με τον παθητικό χαρακτήρα της Παρθένου. Και οι δύο θα πρέπει να υποχωρήσουν λίγο για να κάνουν αυτή τη σχέση να περπατήσει.

Λέων άνδρας – Παρθένος γυναίκα
Σαφώς έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από ότι γυναίκα Λέων και Παρθένος άνδρας. Η Παρθένος είναι από εκείνους τους τελειομανείς του οποίου το σπίτι δεν μπορεί ποτέ να βρεθεί βρώμικο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Και, ακριβώς το ίδιο επιθυμεί για τις προσπάθειες που κάνει για την πραγματοποίηση των πάντων στη ζωή της, απλά να είναι τέλεια. Ωστόσο, μπορεί όλα αυτά να είναι υπερβολικά και αυτό είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες διαφωνίας. Αυτός μπορεί να είναι πολύ απαιτητικός και αυτή μπορεί να είναι πάρα πολύ κριτική. Η κυρίαρχη τρόποι του, δεν θα τα πάνε καλά μαζί της και μια σύγκρουση θα ακολουθήσει αργά ή γρήγορα.

Λέων γυναίκα – Παρθένος άνδρας
Αν και η αρχική έναρξη μιας σχέσης μεταξύ μιας Λέαινας και ενός Παρθένου μπορεί να είναι καλή, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της, δεν φαίνεται πάρα πολύ ενθαρρυντικές. Θα τον λούσει με αγάπη και προσοχή, αλλά εκείνος θα κάνει σπάνια το ίδιο. Όντως, βρίσκει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκφράσει την αγάπη του, και αυτό μπορεί να την κάνει μελαγχολική. Θα αισθανθεί αντιπαθητική και ότι δεν την προσέχει. Δεν θα λειτουργήσει ως ενδοτική γυναίκα και ίσως να μη μείνει μαζί του. Του αρέσει η συνέπεια και της αρέσει η περιπέτεια και οι συγκινήσεις. Σχετικά με τα χρήματα επίσης, βρίσκονται στα απέναντι άκρα.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.