Ο Λέων είναι πεισματάρης σαν το Σκορπιό και οι δύο τους είναι, επίσης, υπερήφανοι και αποφασισμένοι. Ο ισχυρός χαρακτήρας τους είναι αυτό που τους δένει και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί τις διαφορές επίσης. Μπερδευτήκατε; Δεν θα έπρεπε. Ο Σκορπιός και ο Λέων καθορίζονται από την ισχυρή επιρροή του άλλου, την ισχυρή αίσθηση δέσμευσης και την ισχυρή δύναμη της θέλησης. Στη συνέχεια, όμως, όλες αυτές οι ιδιότητες τους κάνουν πάρα πολύ πεισματάρηδες και αρνούνται να δεχθούν τις απόψεις του άλλου. Έτσι αρχίζει το πρόβλημα. Ένα άλλο σημαντικό εμπόδιο στην συμβατότητα αυτής της σχέσης είναι ότι και οι δύο είναι πολύ ζηλιάρηδες.

Συν τοις άλλοις, και οι δύο είναι πολύ δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Ο Σκορπιός μπορεί να βρει το Λιοντάρι πολύ λιγότερο έντονο και συναισθηματικό απ’ ότι ο ίδιος. Την ίδια στιγμή, δεν συμπαθεί κανέναν, που δεν θα τα πηγαίνει πολύ καλά με το Λιοντάρι. Η σχέση μπορεί να διαρκέσει για όσο διάστημα δεν θα προσπαθήσει κανένας τους να κυριαρχήσει στον άλλο. Η στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα υπάρξει σύγκρουση. Διαφορετικά, αυτό το ταίρι είναι ένα από τα καλύτερα και όταν ένας Σκορπιός και ένα Λέων καθίσουν μαζί, μπορούν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό που χρειάζεται είναι να διατηρηθεί η ισορροπία ισχύος.

Λέων άνδρας – Σκορπιός γυναίκα
Ο συνδυασμός αυτός θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην μακροπρόθεσμη συνύπαρξη. Διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά παρόμοιες ιδιοσυγκρασίες, είναι αυτά που οδηγούν σε όλα τα προβλήματα. Ο Λέων κοιτάζει για μια ρομαντική σχέση, η οποία είναι γεμάτη περιπέτεια, φαντασία και ενθουσιασμό. Η Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, αναζητά την ένταση σε μια σχέση. Οι δημόσιες επιδείξεις της αγάπης της δεν είναι το καλύτερό της. Οι επιθετικές και ισχυρογνώμονες προσωπικότητές τους θα συγκρούονται κάθε λίγο και λιγάκι, με αποτέλεσμα περισσότερες διαμάχες από ότι ρομαντικά λόγια!

Λέων γυναίκα – Σκορπιός άνδρας
Ένας άντρας Σκορπιός δεν έχει πολύ υπομονή και αυτό δεν θα συμβάλει θετικά για τη σχέση του με μια γυναίκα Λέων. Εκείνη συνηθίζει να ξεσπάει κάθε λίγο, κάτι που βρίσκει δύσκολο να χωνέψει. Η υπερβολική επίδειξη αγάπης είναι πέρα από αυτόν και εκείνη δεν θα είναι σε θέση να του δώσει την ένταση που επιθυμεί σε μια σχέση. Και οι δύο έχουν μια ακαταμάχητη παρόρμηση να κυριαρχήσουν και κανένας από αυτούς δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα να είναι δεύτερος. Ο μόνος τρόπος για να υπάρξει σχέση είναι να εναλλάσσονται στην κυριαρχία και να ελέγχουν το ταμπεραμέντο τους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.