Ο δεσμός μεταξύ Λέοντα και Τοξότη οδηγεί σε ρομαντικές και ζεστές σχέσεις, αρκετά συχνά. Και οι δύο είναι γεμάτοι ενέργεια, σφρίγος και ενθουσιασμό και όταν αυτά συνδυάζονται, τα αποτελέσματα οδηγούν σε ευτυχισμένες σχέσεις. Ο παιχνιδιάρης Τοξότης μπορεί εύκολα να ανάψει τη φωτεινή και με αγάπη στη διασκέδαση, πλευρά του Λέοντα και να τον κάνει να γελάσει. Γι 'αυτόν, είναι εύκολο να επιβιώσει  από το συχνό βρυχηθμό του λιονταριού, από τότε που τον παίρνει στα σοβαρά. Ωστόσο, ένας Τοξότης δεν μπορεί να λαμβάνει τα αισθήματα του συντρόφου του στα σοβαρά και αυτό μπορεί να βλάψει πραγματικά την ευπαθή υπερηφάνεια του Λέοντα.

Στη συνέχεια, υπάρχει το θέμα της πίστης. Το Λιοντάρι, αφού βρεθεί σε μια σχέση, είναι βαθιά προσηλωμένο και δεν είναι καθόλου επιρρεπές στους πειρασμούς. Από την άλλη πλευρά, ο Τοξότης γεννήθηκε με έναν ερωτύλο χαρακτήρα και βρίσκει δύσκολο να μην αφήνει τα μάτια του να περιπλανηθούν κάθε λίγο. Και οι δύο είναι πολύ θετικοί για τη ζωή και αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τη συμβατότητά τους. Η πάρα πολύ ελευθερία την οποία ζητεί ένας Τοξότης μπορεί να ανάψει τη ζήλια και την κτητικότητα του Λέοντα και μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σοβαρά προβλήματα. Εκτός από αυτό, η σχέση τους θα λειτουργήσει ομαλά.

Λέων άνδρας – Τοξότης γυναίκα
Ο συνδυασμός ενός άνδρα Λέοντα και μιας γυναίκας Τοξότη εμπίπτει στην κατηγορία συμβατός. Θα έχουν καλή κατανόηση μεταξύ τους και θα βρουν πολύ εύκολο να εκτιμούν την καλή ποιότητα του άλλου. Και οι δύο έχουν περιπετειώδεις αναζητήσεις και υπάρχουν πολύ μικρές πιθανότητες να παρουσιάσουν σημάδια μονοτονίας. Αυτός αγαπά τις συγκεντρώσεις και τις συναναστροφές όσο και εκείνη. Θα πρέπει όμως να εργαστούν για το πώς να μοιράζονται το προσκήνιο, κάτι που και οι δύο επιθυμούν τόσο πολύ.

Λέων γυναίκα – Τοξότης άνδρας
Ένας άνδρας Τοξότης αγαπά τη διασκέδαση, είναι χαρούμενος, και διαθέτει ζωηρή προσωπικότητα κάτι που κάνει μια γυναίκα Λέων να προσελκυστεί. Και οι δύο έχουν ένα παθιασμένο χαρακτήρα και μπορούν να κρατήσει ο ένας τη φλόγα του άλλου αναμμένη για όλη τους τη ζωή. Η χημεία είναι εκπληκτική και το ειδύλλιο διαρκές. Ωστόσο, αυτή θα πρέπει να μάθουν πώς να συγκρατεί την ερωτική  φύση του υπό έλεγχο αλλιώς μπορεί να δημιουργηθούν ρωγμές στη σχέση. Εκτός από μερικά εμπόδια, το οποίο μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν, αυτό το ταίρι θα είναι τέλειο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.