Ο Ταύρος και ο Τοξότης έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά αλλα και ορισμένα εντελώς αντίθετα στις προσωπικότητές τους. Ο Τοξότης αγαπά να βγαίνει έξω, να διασκεδάζει, να κάνει ταξίδια και να συναναστρέφεται με καινούργιους ανθρώπους. Ο Ταύρος είναι ο απόλυτος σπιτόγατος, που του αρέσει να καθίσει δίπλα στο τζάκι, διαβάζοντας ένα μυθιστόρημα. ο Τοξότης από την άλλη θα βαρεθεί με την τόσο προβλέψιμη και εντελώς άκαμπτη φύση του Ταύρου. Αυτός, από την πλευρά του, θα αναστατωθεί από τη συχνά μεταβαλλόμενη και γεμάτη αναζήτηση για περιπέτεια προσωπικότητα του Τοξότη.

Θα πρέπει να εκτιμήσετε τις προτιμήσεις του άλλου, να προσπαθήσετε να υιοθετήσετε ορισμένες από αυτές και να μην παρέμβεται στις υπόλοιπες. Ο Ταύρος θα πρέπει να μάθει να δίνει λίγο χώρο στον Τοξότη και ο τελευταίος θα πρέπει να προσπαθήσει να ελέγξει τα νεύρα του και τον ξέγνοιαστο χαρακτήρα του. Η απερισκεψία του Τοξότη εάν εξισορροπείται από την πρακτικότητα και τη σοφία του Ταύρου, μπορεί πραγματικά να κάνουν αυτή τη σχέση λειτουργική. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει αρκετά καλά, αν και οι δύο προσπαθούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον αντί να προσπαθούν να τον αλλάξουν.

Ταύρος άνδρας και Τοξότης γυναίκα
ο άνδρας Ταύρος θέλει να αισθάνεται ότι εκείνος είναι αυτός που συντηρεί τη σχέση. Του αρέσει να παίρνει όλες τις αποφάσεις και θέλει η γυναίκα να αποδέχεται σχεδόν όλες τις προτάσεις που κάνει. Αυτό όμως είναι κάτι που μια γυναίκα Τοξότης είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί. Χρειάζεται ελευθερία και αυτοί οι περιορισμοί είναι πιθανό να την κάνουν να απομακρυνθεί από τον Ταύρο. Η ακαμψία του και η αναποφασιστικότητά της θα είναι πηγή συγκρούσεων κάθε λίγο και λιγάκι. Αν και η συμβατότητα της εν λόγω σχέσης είναι πολύ δύσκολη, εντούτοις δεν είναι εντελώς αδύνατη.

Ταύρος γυναίκα - Τοξότης άνδρας
Ο περιπετειώδης, ενθουσιώδης και εξωστρεφής χαρακτήρας ενός Τοξότη είναι πολύ πιθανό να προσελκύσουν μια γυναίκα Ταύρο. Αυτό είναι κάτι που αντίκειται πλήρως στη φύση της αλλά όπως γνωρίζουμε τα αντίθετα έλκονται. Ωστόσο, η αντίθεση μεταξύ της ερωτοτρόπου φύσης του και της ανάγκης της για ασφάλεια δεν είναι καθόλου πιθανό να οδηγήσει σε αυτή την έλξη. Εκείνος θα θέλει να βρίσκεται έξω συνέχεια ενώ εκείνη θα θέλει να μένει μερικές φορές στο σπίτι. Καλός συνδυασμός για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά η μακροπρόθεσμη σταθερότητα της δεν έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.