Η σχέση ενός Ζυγού και ενός Ιχθύ δεν έχει πολλές πιθανότητες συμβατότητας. Και οι δύο είναι πολύ ευαίσθητοι και προσπαθούν να αποφεύγουν κάθε είδους διαφωνίες ή επιθετικές συμπεριφορές. Ωστόσο, ένας Ιχθύς μπορεί να γίνει πολύ παθητικός κατά περιόδους, και αυτό είναι πιθανό να μην πολυαρέσει στο Ζυγό. Αν και ο Ζυγός χρειάζεται χρόνο για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, δεν υπεκφεύγει όπως οι Ιχθείς. Ο Ζυγός έχει αίσθημα δικαιοσύνης που δεν τον αφήνει ποτέ να συγχωρέσει την ενοχή ενώ ένας Ιχθύς δεν θα κρίνει κανένα σχεδόν ποτέ και θα συμπονέσει ακόμη και το πρόσωπο που είναι λάθος.

Και οι δύο επιζητούν την αγάπη, την ομορφιά, την ψυχαγωγία, τις τέχνες, τη συμφωνία, τη ζεστασιά, την τρυφερότητα, το πάθος και το ρομαντισμό. Εφόσον κάνουν προσπάθειες, έχουν σίγουρα τη δύναμη να ξεπεραστούν οι διαφορές και να αλληλοσυμπληρώνονται σε μια σχέση. Ο Ζυγός μπορεί να διδάξει τους Ιχθείς να είναι αμερόληπτοι κατά τη λήψη απόφασης, ενώ εκείνοι μπορούν να του διδάξουν να μην είναι υπερβολικά κριτικός. Ωστόσο, η υπερβολική προσκόλληση από την πλευρά των Ιχθύων είναι πιθανόν να οδηγήσουν το Ζυγό σε υποχώρηση, ακόμη και σε φόβο απέναντι στη δέσμευση.

Ζυγός άνδρας – Ιχθείς γυναίκα
Η σχέση ενός Ζυγός και μιας Ιχθύος έχει πολύ μικρές πιθανότητες να μετατραπεί σε μόνιμη. Αρχικά μπορεί να είναι σπουδαία, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τη συμβατότητα πέρα από αυτό. Είναι πολύ παθιασμένοι και ο ρομαντισμό σχεδόν τρέχει στις φλέβες τους. Στη συνέχεια, όμως, υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ωστόσο, αν κάνουν ειλικρινείς προσπάθειες για την οικοδόμηση μιας αρμονικής σχέσης, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι ουσιαστικό. Θα χρειαστεί να θυσιάσουν λίγο την προσωπικότητά τους για να καταλάβουν και να κερδίσουν τον άλλο.

Ζυγός γυναίκα – Ιχθείς άνδρας
Ένας άνδρας Ιχθύς θα αγαπήσει την προσοχή που τον περιβάλλει μια γυναίκα Ζυγός. Αυτός είναι σκεπτικός και ζει στο δικό του ονειρικό κόσμο. Εκείνη είναι πολύ ασταθής και απρόβλεπτη και έχει λίγο χρόνο να ονειρευτεί όσο εκείνος. Ωστόσο, και οι δύο είναι κατά βάθος ρομαντικοί και το πάθος είναι μέσα στην φύση τους. Η σχέση τους θα είναι πολύ ρομαντική, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση για τη σταθερότητα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός είναι πολύ συναισθηματικός και αυτή, πολύ διανοούμενη. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάτι περισσότερο από μικροπροβληματάκια μεταξύ τους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.