Το ψάρι είναι πολύ ευαίσθητο για τα πάντα γύρω του. Τείνει να διαχέει τις αισθήσεις του στο περιβάλλον του και στη συνέχεια να επηρεάζεται πολύ από αυτό. Η σχέση μεταξύ δύο Ιχθύων έχει σίγουρα καλές πιθανότητες επιτυχίας, δεδομένου και οι δυο τους θα είναι σε θέση να καταλάβουν ο ένας τον άλλο πλήρως. Αντιλαμβάνονται το ίδιο τα ανθρώπινα συναισθήματα και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Η ικανοποίηση που μπορεί αν τους δώσει μια τέτοια σχέση δεν περιγράφεται με λέξεις.

Στην πορεία όμως, θα υποφέρουν πολύ από τα ίδια λάθη. Ένας Ιχθύς μπορεί να είναι είτε γεμάτος πάθος και ονειροπόλος, ή ενεργητικός και πρακτικός. Αν δύο παθιασμένοι Ιχθείς συνάψουν σχέση, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει καταστροφή, όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά τους. Κανένας τους δεν θα υιοθετήσει μια ενεργή προσέγγιση απέναντι στη ζωή και θα προτιμήσουν να ξεφύγουν, αντί να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα υπάρξουν προβλήματα αφού και οι δύο είναι πολύ ρομαντικοί και πολύ παθιασμένοι.

Όντως, δεν υπάρχει Ιχθύς που δεν πιστεύει στην αγάπη. Και οι δύο είναι πολύ γενναιόδωροι, με πολύ ανοχή, υπομονή και έχουν μια προτίμηση για τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή. Είναι ειρηνικοί και πάντα θα είναι διατεθειμένοι να διατηρήσουν την αρμονία στη σχέση τους. Δεδομένου ότι προτιμούν να ζουν σε ένα δικό τους σκεπτικιστικό κόσμο, θα πρέπει να κάνουν πολλές προσπάθειες ώστε να δώσουν προτεραιότητα στη λογική και την ορθολογική ανάλυση. Οι Ιχθείς είναι πολύ συναισθηματικοί από τη φύση τους και θα βρουν αμοιβαία ανταπόκριση σε ένα άλλο Ιχθύ.

Το πρόβλημα με αυτή τη σχέση θα είναι ότι κανένας από αυτούς δεν θα είναι αρκετά ισχυρός ώστε να ηγηθεί. Και οι δύο είναι επιρρεπείς στη φυγή και αν δεν καταφέρουν να προχωρήσουν, μια μακράς διάρκειας σχέση φαντάζει ανέφικτη. Ένας Ιχθύς χρειάζεται κάποιον να τον φροντίζει, όταν είναι στα κάτω του. Αν ένας από τους δύο Ιχθείς είναι σε θέση να το κάνει, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο από αυτό. Ωστόσο, αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, τότε η σχέση αυτή δεν μπορεί να οδηγήσει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από προβλήματα.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.