Οι διαφορές μεταξύ ενός Αιγόκερω και ενός Ιχθύ είναι περισσότερο συχνές από ότι να συμπληρώνουν τις αντιθέσεις τους. Αν και είναι εντελώς αντίθετοι σε τόσες πολλές χαρακτηριστικά και απόψεις, ωστόσο φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά καλά μεταξύ τους. Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής, ο οποίος ζει σε ένα πρακτικό κόσμο και είναι λιγότερο πιθανό να πέσει σε μελαγχολία. Ο Ιχθύς είναι ένας ονειροπόλος, ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος στο δικό του κόσμο, όπου όλα είναι καλά και όλοι είναι καλοί. Είναι επίσης πολύ ευαίσθητος και είναι πολύ πιο συμπονετική από τον Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως τα πάει τέλει με την οργάνωση και τη διαταράσσεται βαθιά όταν υπάρχει κάποια ανωμαλία σε αυτή, αλλά ο Ιχθύς είναι εντελώς το αντίθετο. Εάν και οι δύο καταφέρουν να εκτιμήσουν τις διαφορές μεταξύ τους, τότε μπορούν να μάθουν πολλά μεταξύ τους. Οι Ιχθείς μπορούν να περάσουν την ευαισθησία το και ο Αιγόκερως που μπορεί να τους διδάξει πώς να μετατρέψουν τα όνειρα σε πραγματικότητα. Και οι δύο επιθυμούν ασφάλεια και δέσμευση σε μια σχέση αγάπης και θα την δώσει πολύ ευχαρίστως ο ένας στον άλλο. Ο Ιχθύς φαίνεται τόσο ευάλωτος που ακόμη και ο Αιγόκερως θα αναγκαστεί να βγει από το καβούκι του και να δείξει τα πραγματικά συναισθήματά του.

Αιγόκερως άνδρας – Ιχθείς γυναίκα
Ο συνδυασμός αυτός έχει όλα όσα χρειάζεται για να οδηγήσει σε μακροχρόνια συμβατότητα. Η ισχυρή προσωπικότητα του θα είναι η τέλεια υποστήριξη για τον εύθραυστο και ευάλωτο εαυτό της. Αυτός θα την κάνει να νιώσει ασφαλής και αυτή θα τον βοηθήσει να βγει από το καβούκι του και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ποτέ δεν θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει και θα είναι σαν τη γυναίκα που στέκεται πίσω από τον σύζυγό της, καθώς ο ίδιος κατακτά ολόκληρο τον κόσμο.

Αιγόκερως γυναίκα – Ιχθείς άνδρας
Ένας άνδρας Ιχθείς και μια γυναίκα Αιγόκερως μπορούν σίγουρα να κάνει τη σχέση τους διαρκείας. Το πάθος του θα προκαλέσει τα συναισθήματα μέσα της την οποία επιμένει να διατηρεί κρυμμένα όλη την ώρα. Θα την τυλίξει με αγάπη και προσοχή και θα την κάνει να αισθάνεται αγάπη και φροντίδα. Θα τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής από την αγάπη της και θα της δώσει την εμπιστοσύνη που ψάχνει σε έναν σύντροφο. Είναι εκείνη που μπορεί να τον ωθήσει να πάει κόντρα στο ρεύμα και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Η σχέση τους θα είναι γεμάτη ζεστασιά, αγάπη και αφοσίωση.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.