Μια Παρθένος είναι τόσο ρεαλίστρια στις προσεγγίσεις της όσο και ο Αιγόκερως και οι δύο τους έχουν πολύ νηφάλια προσωπικότητα. Μπορούν να προβληθούν εύκολα, είναι απόλυτα αξιόπιστοι και έχουν ώριμες απόψεις. Διαφέρουν, αλλά βασικά στον τρόπο που υλοποιούν τις σκέψεις τους. Ο Αιγόκερως προτιμά να σχεδιάσει πολύ μπροστά στη ζωή. Είναι λεπτολόγος στο σχεδιασμό του και επιδεικνύει αυστηρότητα όσον αφορά την εκτέλεσή του. Κινείται αργά, αλλά σταθερά, και στο τέλος, καταφέρνει πάντα να επιτευχθεί ο στόχος πριν από όλους τους άλλους. Η Παρθένος στηρίζεται περισσότερο στις προσπάθειες και τις δεξιότητές της, παρά στο σχεδιασμό.

Και οι δύο είναι τόσο σοβαροί στ η συμπεριφορά τους που μπορούν να ξεχνάνε κάποιες στιγμές διασκέδασης και ρομαντισμού στη σχέση τους. Έτσι, θα πρέπει να κάνουν μια συνειδητή προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι μονοτονία δεν θα την πλήξει. Ο Αιγόκερως προχωρά στη ζωή, με μόνο ένα σκοπό - για να φτάσει στην κορυφή. Τι ιδανικότερο να βοηθήσει τον Αιγόκερω στην προσπάθειά του από μια υπομονετική Παρθένο; Μαζί, μπορούν να πετύχουν σχεδόν τα πάντα στη ζωή. Εκτός από λίγες μικρές διαφωνίες, η συμβατότητα του παρόντος συνδυασμού είναι απλά τέλεια.

Παρθένος άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα
Η σχέση ενός άνδρα Παρθένου και μιας γυναίκας Αιγόκερου έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Η έλξη μεταξύ τους θα είναι άμεση και μακράς διαρκείας. Μοιράζονται ένα παρόμοιο τρόπο ζωής και έχουν αρκετές ομοιότητες στον τρόπο που χειρίζονται τα διάφορα θέματα. Θα αναδείξει κρυφό το πάθος του και θα τον ενθαρρύνει να εκφράσει τα συναισθήματά του ανοιχτά. Η χημεία μεταξύ τους θα είναι μια χαρά και θα αλληλοσυμπληρώνονται πλήρως. Θα την κάνει να αισθάνεται ασφαλής και αυτή θα τον κάνει να αισθάνεται αγάπη και φροντίδα.

Παρθένος γυναίκα – Αιγόκερως άνδρας
Παρθένος γυναίκα και Αιγόκερως άνδρας μοιράζονται μια πολύ καλή έλξη μεταξύ τους. Και οι δύο κατανοούνται πλήρως και αμοιβαία, και τις περισσότερες φορές, είναι σε θέση να γνωρίζουν τις ανάγκες του άλλου ακόμη και πριν τις εκφράσει. Θα τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και θα τον υποστηρίξει στην πορεία του προς την κορυφή. Αυτός θα της παράσχει όλα την προστασία και την ασφάλεια που εκείνη επιθυμεί. Εκείνη θα πάρει η σχέση εξίσου στα σοβαρά και θα τον τυλίξει με αγάπη και στοργή. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.