Κριός και Τοξότης κάνω ένα πολύ καλό συνδυασμό και η συμβατότητα μεταξύ τους είναι αρκετά καλή. Η σχέση μεταξύ των δύο θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό, πάθος, μεράκι και περιπέτεια. Και οι δύο θα αλληλοσυμπληρώνονται σε σχεδόν κάθε επίπεδο και θα υπάρχει ένα ανάλαφρο παιχνίδι σε αυτή τη σχέση. Τα επίπεδα της ενέργειας και των δύο, είναι αρκετά υψηλά και κανένας από αυτούς δεν θα πρέπει να υποτάξει τον ενθουσιασμό του, ακόμη και στο ελάχιστη. Ο Τοξότης ποτέ δεν θα αισθανθεί ότι απειλείται από την επιθετικότητα του Κριού και ο Κριού θα προσθέσει δύναμη στον Τοξότη.

Και οι δύο χρειάζονται τον ατομικό τους χώρο και θα αφήσουν στο το έτερον ήμισυ πολύ μεγάλο βαθμό ελευθερίας. Σε αυτή τη σχέση, κανείς δεν θα κυριαρχήσει στον άλλο. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο στις δύσκολες στιγμές και ποτέ δεν θα αφήσει ποτέ την άλλη πλευρά να αισθανθεί άσχημα αν έχει αποτυχίες. Θα σταθούν πάντα ο ένας στον άλλο, όποια και αν είναι η κατάσταση. Το οικονομικό είναι κάτι που θα πρέπει να είναι προσέξουν και οι δύο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο συνδυασμός ενός Κριού και ενός Τοξότη μπορεί να μετατρέψει ένα σπίτι σε εμπορικό κέντρο! Μαζί, θα ταξιδέψουν σε μακρινά μέρη και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για περιπέτεια.

Κριός άνδρρας - Τοξότης γυναίκα
Το ταίριασμα ενός άνδρα Κριού και μιας γυναίκας Τοξότη είναι ένα από αυτά που διακιολογούνται πλήρως αστρολογικά. Θα κρατήσει τη διασκέδασή της με την ευφυΐα του, ενώ εκείνη θα τον συναρπάσει με τη δημιουργικότητά της ενώ οι μεταξύ τους συνομιλίες τους θα αποτελούν πνευματική τόνωση. Και οι δύο μοιράζονται την αγάπη για την περιπέτεια και οι κυρίως όσες αφορούν την κίνηση, την αναζήτηση νέων γνωριμιών και νέους τόπους. Η γυναίκα Τοξότης θα λατρέψει την αστεία αίσθηση του χιούμορ τους και άνδρας Κριός θα βρει της γοητεία ενδιαφέρυσα. Εκτός από μερικές μικρά προβληματάκια, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα ο ένας με τον άλλο.

Κριός γυναίκα - Τοξότης άνδρας
Μια γυναίκα Κριός και ένας άνδρας Τοξότης θα είναι σε πλήρη συγχρονισμό μεταξύ τους, τόσο στην νοητικό όσο και σεπνευματικό επίπεδο. Η παρορμητικότητα της θα είναι απόλυτα ισορροπημένη με τον αυθορμητισμό του. Και οι δύο λατρεύουν τη να εξερευνούν νέα πράγματα και η αίσθηση του χιούμορ του θα την ευχαριστεί ιδιαίτερα κάθε τόσο. Ωστόσο, ορισμένες φορές οι ευθείς του κουβέντες μπορεί να μην γίνουν εύκολα αποδεκτές από αυτήν και ίσως την πληγώσουν. Εκτός από αυτό το θέμα, το ζευγάρι δύσκολα θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει απλώς να βεβαιωθείτε ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρίσκουν κάποιο χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους τους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.