Το πιο μαγνητικό, το πιο μυστηριακό και το πιο παρεξηγημένη ζώδιο, ο Σκορπιός είναι τόσο ευγενικό όπως και κάθε άλλο ευαίσθητο άτομο. Το μόνο ελάττωμα του είναι, ότι ποτέ δεν το δείχνει. Έχει πάντα μια έντονα υπεροπτική συμπεριφορά, η οποία δεν αφήνει ποτέ τους άλλους πόσο τρυφερός και γενναιόδωρος είναι μέσα του. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι απόλυτα αληθές για ένα Σκορπιό, μισεί με το ίδιο πάθος με το οποίο αγαπά.

Αν τον πληγώσετε σκόπιμα ακόμα και για μία μόνο φορά, θα σας βλάψει δέκα φορές σε αντάλλαγμα. Αλλά, εάν κάνετε μία καλή πράξη για εκείνον, αυτός θα κάνει εκατό για εσάς και ακόμη περισσότερες. Είναι πολύ ευαίσθητος, αλλά και πολύ μυστικοπαθής σχετικά με αυτό. Μόνον οι άνθρωποι που μπορούν να διαπεράσουν τη μάσκα του, μπορεί να έχουν ελπίδες να έχουν μια καλή συμβατότητα με αυτόν, ιδίως σε μια σχέση αγάπης. Είναι πραγματική ρομαντικός στην καρδιά και θα κάνει τα πάντα για εκείνους που νοιάζεται. Το μόνο έχει ανάγκη είναι να τον καταλάβουν.

Σκορπιός - Κριός
Η σχέση μεταξύ ενός Κριού και ενός Σκορπιού θα είναι γεμάτη πάθος. Και οι δύο είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με τα πάντα και έχουν ισχυρό το ένστικτο της ατομικότητας.

Σκορπιός - Ταύρος
Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες μιας ισχυρής μαγνητικής έλξης μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Στο πνευματικό επίπεδο, ωστόσο, είναι λιγότερο πιθανό να βρουν μια κοινή πλατφόρμα.

Σκορπιός - Δίδυμοι
Ένας Δίδυμος και ένας Σκορπιός είναι σαν τους δύο πόλους ενός μαγνήτη. Είναι εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους σε όλες σχεδόν τις πτυχές της προσωπικότητάς τους, καθιστώντας αυτό το συνδυασμό δύσκολο.

Σκορπιός - Καρκίνος
Ένας Καρκίνος καθώς και ένας Σκορπιός είναι τόσο έντονα συναισθηματικοί και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα καλού ταιριάσματος μεταξύ τους. Πρακτικά, έχουν τόσες ομοιότητες που μοιάζει να είναι εξαιρετικά εύκολο και απολύτως δυνατό να είναι μαζί.

Σκορπιός - Λέων
Ο Λέων είναι πεισματάρης σαν το Σκορπιό και οι δύο τους είναι, επίσης, υπερήφανοι και αποφασισμένοι. Ο ισχυρός χαρακτήρας τους είναι αυτό που τους δένει και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί τις διαφορές επίσης. Μπερδευτήκατε; Δεν θα έπρεπε.

Σκορπιός - Παρθένος
Ο χαρακτήρας μιας Παρθένου είναι απολύτως συμβατός με εκείνον του Σκορπιού. Και οι δύο έχουν μια πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή και αρέσκονται να αναλύσουν τους ανθρώπους, αν και η μέθοδος τους για να γίνει αυτό μπορεί να διαφέρει.

Σκορπιός -Ζυγός
Αν εξετάσουμε τα συναισθήματα, ο Σκορπιός παίρνει το προβάδισμα έναντι του Ζυγού. Τα συναισθήματά του είναι πολύ βαθύτερα και πολύ πιο έντονα. Όταν ένας Ζυγός κάνει μια σχέση, διατηρεί πάντα μια μικρή απόσταση και επιφυλακτικότητα.

Σκορπιός - Σκορπιός
Η σχέση μεταξύ δύο Σκορπιών θα έχει μια  γλυκόπικρη γεύση. Έχουν τις ίδιες θετικές ιδιότητες και μοιράζονται τα ίδια αρνητικά χαρακτηριστικά. Αυτό το ταίριασμα είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ ένταση, καθώς και οι δύο θα συμβάλλουν σε αυτή τη σχέση με ρηχά συναισθήματα.

Σκορπιός - Τοξότης
Ένας Σκορπιός και ένας Τοξότης είναι τόσο διαφορετικοί όσο το νερό και η φωτιά. Ο Τοξότης είναι αμέριμνος για σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής και η ένταση είναι μια λέξη που είναι εντελώς ξένη προς την προσωπικότητά του.

Σκορπιός - Αιγόκερως
Ένας Σκορπιός φοβάται την εμπλοκή του σε μια επιπόλαια σχέση όπως και ο Αιγόκερως. Και οι δύο είναι πολύ ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί, αλλά κανένας τους δεν το δείχνει.

Σκορπιός - Υδροχόος
Ένας Σκορπιός δεν μοιάζει καθόλου με τον Υδροχόο. Και οι δύο έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τείνουν να έχουν πολύ ανόμοιες απόψεις όσον αφορά τις σχέσεις.

Σκορπιός - Ιχθείς
Σκορπιός και Ιχθείς μοιράζονται το ίδιο ευαίσθητο χαρακτήρα, που υπερχειλίζει με συναισθήματα και συμπόνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα ψάρια δείχνουν εύκολα αυτό που αισθάνονται, αλλά ο Σκορπιός δεν το κάνει.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.