Ο Ταύρος καθώς και ο Αιγόκερως πιστεύουν σε μια πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή. Και στους δύο αρέσει να βλέπουν τη ζωή όπως είναι και να ζουν στον πραγματικό κόσμο. Όσον αφορά τις φιλοσοφικές και πνευματικές πτυχές της ζωής, δείχνουν μεγάλη συμβατότητα. Δεδομένου ότι επικεντρώνονται τόσο σοβαρά προς όλες τις πτυχές της ζωής, ίσως τελικά αποτύχουν να απολαύσουν την καθημερινότητα όπως έρχεται. Η σχέση μεταξύ τους θα πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και συνέπεια. Σχετικά με τα οικονομικά επίσης, δεν θα υπάρχει ασυμφωνία, αφού και οι δύο δεν είναι επιρρεπείς στις σπατάλες.

Η σταθερότητα, η φιλοδοξία και η ηρεμία του Αιγόκερου θα προσελκύσουν τον Ταύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα προσελκύσει τον Αιγόκερω με την ισχυρή του βούληση, την αξιοπιστία του και την αφοσίωσή του στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς. Ο Ταύρος θα υποστηρίζει πάντα τον Αιγόκερω στην πραγματοποίηση των ονείρων του και θα είναι πάντα εκεί για να τον παρηγορεί, όταν το έχει ανάγκη. Ο Ταύρος δεν θα αισθανθεί ανασφάλεια με τον Αιγόκερω και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Οι δύο τους πρέπει να μάθουν την τεχνική του να διασκεδάζει ο ένας τον άλλο για να μην τους πνίξει η μονοτονία και τότε αυτά τα ζώδια θα ταιριάξουν τέλεια.

Ταύρος άνδρας - Αιγόκερως γυναίκα
Η σχέση του άνδρα Ταύρου και της γυναίκας Αιγόκερου, πιο συχνά θα οδηγήσει σε δια βίου ευτυχία παρά σε αποτυχία. Και οι δύο θα είναι πάντα εκεί για τον άλλον. Αυτός είναι εκείνος μπορεί εκείνη εύκολα να εμπιστευτεί και να αισθανθεί άνετα να μιλάει μαζί του. Το έντονο πάθος του και η ρομαντική του φύση θα την συνεπάρουν. Αυτή θα του προσφέρει ασφάλεια και θα είναι πάντα εκεί όταν έρχεται σπίτι κουρασμένος και εξαντλημένος από τη δουλειά. Μοιράζονται την αμοιβαία αγάπη και κατανόηση. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όταν ο Ταύρος ταιριάξει με την Αιγόκερω, δεν παραμένει κανένα όνειρο ανεκπλήρωτο!

Ταύρος γυναίκα - Αιγόκερως άνδρας
Η γυναίκα Ταύρος μπορεί να βρει το ιδανικό ταίρι στον άνδρα Αιγόκερω. Μοιράζονται τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και εκείνα που είναι ασύμβατα δεν αποτελούν και τόσο σημαντική ενόχληση. Η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η πίστη θα τον κάνουν να χαλαρώσει λίγο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Ταυτόχρονα, ξέρει πώς να τον κάνει να διασκεδάσει. Σε αντάλλαγμα, το να τη νιώθει θα αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος της ζωής του. Ποτέ δεν θα αισθανθεί μοναξιά μαζί του, όσο αυτός θα της προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά να ακουμπήσει. Εκτός από κάποιες μικροδιαφορές, αυτή η σχέση είναι απλά η καλύτερη!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.