Υπάρχουν πολλές αντίθετες αξίες μεταξύ ενός Λέοντα και ενός Ιχθύ και περιέργως, οι διαφορές αυτές μπορεί να είναι προς όφελος της σχέσης τους. Το ενδιαφέρον ενός Ιχθύ δεν περιορίζεται στον εαυτό του όπως του Λέοντα και δεν έχει καμία επιθυμία να ανταγωνιστεί με κανέναν. Από την άλλη πλευρά, έχουμε το λιοντάρι, για το οποίο ο κόσμος είναι περιορισμένος και ο οποίος δεν έχει καμία δυνατότητα να δει  πέρα από τον εαυτό του. Έτσι, αποσπά την πλήρη προσοχή των ψαριών πανηγυρίζει για αυτό. Οι Ιχθείς δεν θέλουν καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που ο Λέων επιθυμεί και αυτό γίνεται ένα άλλο θετικό σημείο.

Έτσι, δεν θα υπάρξουν συγκρούσεις του εγώ, και δεν παλεύουν για την κυριαρχία. Τα ψάρια είναι παθητικά και δεν θα έχουν σχεδόν κανένα πρόβλημα να αφήσουν το λιοντάρι να είναι το αφεντικό. Ωστόσο, ο Λέων θα πρέπει να καταβάλει προσπάθειες από την πλευρά του για να καταλάβει τους Ιχθείς, που δεν μπορούν να είναι πάρα πολύ ομιλητικοί σχετικά με τα συναισθήματά τους. Ο Λέων θα αγαπήσει τη συμπόνια, την ευαισθησία, την ψυχραιμία και την ευελιξία ενός Ιχθύος, που αγαπά τη στιβαρότητα και την δύναμη που αποπνέει ο Λέων. Και οι δύο μπορούν να διδάξουν κάτι στον άλλο, εφόσον το άλλο άτομο είναι έτοιμο να μάθει. Αυτή η σχέση ενδέχεται να λειτουργήσει ή να μην λειτουργήσει!

Λέων άνδρας – Ιχθείς γυναίκα
Ο σχέση ενός άνδρα Λέοντα και μια γυναίκας Ιχθύς έχει όλες τις πιθανότητες για μεγάλη συμβατότητα. Έχει την ικανότητα να εξημερώνει το Λιοντάρι και να τον κάνει να κάνετε οτιδήποτε, και για όλη τη διάρκεια να τον αφήσει να είναι το αφεντικό του σπιτιού. Αν καταφέρνει να το χρησιμοποιήσει ευφυώς ή όχι, είναι μια άλλη ιστορία. Ο εσωστρεφής χαρακτήρας της θα έρθει σε σύγκρουση με την ακραία εξωστρέφεια του και ο ίδιος μπορεί να βλάψει την ευαίσθητη καρδιά της αρκετά συχνά. Το ξέσπασμα του θυμού του θα την ταράξει και η υπερβολική ευαισθησία της είναι πολύ πιθανό να τον κάνει αδρανή. Αν αυτή η σχέση λειτουργήσει, θα υπάρξουν πολλά σ 'αγαπώ.

Λέων γυναίκα – Ιχθείς άνδρας
Η μακροπρόθεσμη συμβατότητα του εν λόγω συνδυασμού εξαρτάται από τη δύναμη της αγάπης μιας γυναίκας Λέαινας και τη διάθεση να τη μοιραστεί ένας άνδρας Ιχθύς. Της αρέσει να βγαίνει έξω, να συναναστρέφεται με τους ανθρώπους και να αποτελεί το κέντρο της έλξης. Εκείνος είναι πολύ απασχολημένος στο μικρόκοσμό του, ο οποία αποτελείται από λίγους ανθρώπους. Η θετική πτυχή αυτής της σχέσης είναι ότι και οι δύο είναι άτομα από τη φύση ρομαντικά και πολύ παθιασμένα. Έτσι, θα υπάρχει όλο και περισσότερη αγάπη, με την προϋπόθεση οι διαμάχες να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.