Ένα παιδί Υδροχόος είναι ένα είδος γρίφου για τους γονείς του. Είναι ευαίσθητο, ανυποχώρητο, λίγο επισφαλές, ευφυές και παρορμητικό, και όλα αυτά την ίδια στιγμή. Είναι δύσκολο να αποφασίσετε για το αν πρόκειται για ένα τρελό παιδί ή ένα υπερβολικά ευφυές παιδί θαύμα. Μπορεί να αποδειχθεί ο επόμενος Einstein ή να γίνει ένας συνηθισμένος πωλητής σε ένα τοπικό κατάστημα. Ωστόσο, το μέλλον του εξαρτάται πολύ από το πώς θα διαμορφώσει την προσωπικότητά του. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας σε ένα παιδί Υδροχόο. Θα αντιταχθεί σθεναρά.

Απλά δώστε του χρόνο και αφήστε το να σκεφτεί πέρα από αυτό και κατά πάσα πιθανότητα θα βρει το σωστό και θα το αποδεχτεί στο τέλος. Έχει δύσκολα προβλέψιμη συμπεριφορά. Από ένα συνήθως ήρεμο και ευχάριστο άτομο, μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε επίμονο και ανήσυχο. Οι ασυνέπειες και οι αντιφάσεις ανήκουν στα χαρακτηριστικά του προφίλ του. Τα παιδιά Υδροχόοι μπορεί να μην ξέρουν πού να πάνε, αλλά πάντα ξέρουν ποιο δρόμο να ακολουθήσουν. Απαιτούν λογική πίσω από κάθε δράση και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, εκφράζουν ένα μείγμα από την κοινή λογική και αντίληψη.Έχουν ένα μεγάλο αριθμό φίλων και τους αρέσει να βοηθούν τους φίλους τους όποτε μπορούν. Το παιδί σας Υδροχόος αγαπά να κυνηγάει τα όνειρα. Όταν κάποιο τελειώσει θα βρεθεί να κυνηγάει ένα άλλο. Κατά κάποιο τρόπο, ποτέ δεν ονειρεύεται ότι τα άλλα παιδιά. Για παράδειγμα, ποτέ δεν θα ονειρευτεί να γίνει γιατρός, μάλλον θα θέλει να γίνει ωκεανογράφος! Έστω και αν τελικά μπορεί να γίνει γιατρός, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το όνειρό του και μπορεί να το πραγματοποιήσει μία ημέρα.

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι απασχολημένοι και αφηρημένοι και αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε αρκετά ατυχήματα. Ακόμα και στο σχολείο, το παιδί σας μπορεί να μη δίνει πάντα ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, αυτό τις περισσότερες φορές θα αντισταθμιστεί από τους καλούς βαθμούς. Από τη μια πλευρά, έχει μια καλή διαίσθηση και αυτό το βοηθά στην εξεύρεση της λύσης, ακόμη και πριν ακούσει πλήρως το πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, έχει την τάση να ξεχνά κάποια πράγματα όπως τον τρόπο τη διεύθυνση κατοικίας του, πάρα πολύ συχνά. Θα έχει ασυνήθιστα ευφυείς σκέψεις κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά δεν θα είναι σε λογική σειρά.

Θα πρέπει να διδάξετε το παιδί Υδροχόο να συγκεντρώσει τις σκέψεις του σε μια σωστή σειρά, έτσι ώστε να έχουν νόημα. Στο αντίθετο άκρο, η ιδιοφυΐα του θα πάει είτε χαμένη ή μπορεί να το οδηγήσει σε κάποια εκκεντρικότητα. Δεν θα είναι πολύ ενθουσιώδες για τον αθλητισμό, και γενικά για κάθε είδους σωματική δραστηριότητα. Διανοητικά, θα είναι πολύ μπροστά από τα άλλα παιδιά. Η φύση θα το προσελκύσει και θα αισθανθεί ένα με αυτή. Τα παιδιά Υδροχόοι έχουν μια πολύ έντονη έκτη αίσθηση και μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις αρνητικές δονήσεις που βρίσκονται γύρω τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή στην συναισθηματική ισορροπία τους και να διακόψει τη συνήθη ηρεμία και αρμονία τους.

Να το ενθαρρύνετε και όχι να το πιέζετε, να κάνει κάτι. Προτού πω οτιδήποτε σε ένα παιδί Υδροχόος, μετρά τα λόγια σας προσεκτικά. Μπορούν να κάνει μια διαρκή εντύπωση με την προσωπικότητά του. Θα έχει πολλούς φίλους, αλλά το ειδύλλιο είναι κάτι που θα χρειαστεί χρόνος για να το καταλάβει. Ακόμα, αγαπά τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Πιστεύετε ότι ονειρεύεται πολύ και πολύ πιο μπροστά; Τα όνειρά του είναι η πραγματικότητα του αύριο. Απλά πιστέψτε σε αυτό και μια μέρα, θα το δείτε να κάνει αυτά τα πράγματα που οι άλλοι ποτέ δεν θα μπορούσαν καν να σκεφτούν!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.