Ένας άνδρας Ζυγός μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, αλλά δεν μπορεί να λύσει το γρίφο των συνηθισμένων κοριτσίστικων ονείρων σας. Του αρέσει να διατηρεί μια ισορροπία σε ότι κάνει και αυτό περιλαμβάνει κα την αγάπη. Εάν σας έχει γοητεύσει, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να τον αφήσετε. Ακόμη και αν προσπαθήσετε θα σας πείσει με πειστικά επιχειρήματα ότι δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να μείνετε. Θα καλύψει τις αντιφάσεις της συμπεριφοράς του με τέτοια γοητεία που θα παγιδευτείτε για μια ακόμη φορά, και δεν θα πάτε πουθενά.

Ο Θεός να σας βοηθήσει αν χαμογελάσει! Θα ερωτευτείτε και πάλι μαζί του. Μην κατηγορείται τον εαυτό σας. Το χαμόγελο ενός άνδρα Ζυγού είναι τόσο μαγευτικό που ακόμη και οι εχθροί του δεν μπορούν να προβάλουν αντίσταση. Τώρα, όταν είστε απόλυτα ερωτευμένη, είστε αναγκασμένη να ξεχάσει την ύπαρξή σας. Η γοητεία του θα οδηγήσει να δείτε τα όνειρά του και την ευτυχία του σαν ύψιστη προτεραιότητά σας. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε γι 'αυτόν είναι ότι βρίσκει πολύ δύσκολο να αλλάξει τη γνώμη του. Αν ακόμη και μετά από πολλή συζήτηση, το κάνετε, μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αν νομίζει ότι κάνει λάθος.Αν θέλετε πραγματικά να τον αντιμετωπίσετε, γυρίστε του την πλάτη, και βουλώστε τα αυτιά σας με βαμβάκι. Σε περίπτωση που σας κοιτάζει με το χαμόγελο του και αρχίζει τα πειστικά επιχειρήματα του με ήπιο ύφος, δεν έχετε καμία ευκαιρία να κερδίσετε. Όσον αφορά το ρομαντισμό, ο Ζυγός άντρας σας ποτέ δεν υπολείπεται. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ευχάριστο τρόπο του και την ευγενική γοητεία του και να κερδίσει κάθε κορίτσι που βλέπει. Από τη στιγμή που κερδίζει την καρδιά της, δεν είναι πολύ σίγουρος τι να κάνει και αρχίζουν τα προβλήματα. Ακόμη και αν η κατάσταση απαιτεί διακοπή της σχέσης, πάντα θα προσπαθήσει να την καθυστερήσει όσο μπορεί.

Αν και το κάνει αυτό μόνο για να βεβαιωθεί ότι αυτό είναι ότι είναι καλύτερο και για τους δύο, βλάπτει τα συναισθήματα του άλλου. Ακόμα και στην αντίθετη περίπτωση, το να αποφασίσει αν θα προτείνει γάμο ή όχι, είναι εξίσου επώδυνο. Συν τοις άλλοις, αν νομίζει ότι είναι άδικο για σας, η σύγχυσή του γίνεται πιο έντονη. Οι άνδρες Ζυγοί έχουν την τάση να συγχέουν την αγάπη με την φιλία και αντίστροφα. Θα συνεχίσουν την αναζήτηση για το τέλειο κορίτσι και αν η σχέση αυτή δεν αποδειχθεί ότι είναι όπως την περίμενε, πληγώνεται λίγο και στη συνέχεια προχωρά και πάλι στη ζωή.

Ένα χαμένος έρωτας κάνει μια βαθιά πληγή στην καρδιά ενός Ζυγού. Συγχωρεί και ξεχνά. Ένας άνδρας Ζυγός ποτέ δεν θα ενδιαφερθεί να του αποκαλύψετε τα μυστικά σας. Αυτός ερευνά βαθύτερα σε ένα θέμα μόνο και μόνο για να πάρει μια ακριβή εικόνα του και όχι με σκοπό την ανάλυση μιας κατάστασης. Το μόνο που θέλει είναι η πραγματικότητα, και όχι οι προσωπικές εκδοχές που βρίσκονται από κάτω τους. Θα πει τη γνώμη του σχετικά με τη συμπεριφορά σας, αλλά δεν θα τον νοιάξει να μάθει γιατί συμπεριφέρεστε με αυτό τον τρόπο. Ένας Ζυγός είναι σαν ένα δικαστής, ο οποίος παίρνει αποφάσεις του με βάση τα πραγματικά περιστατικά, χωρίς να επηρεάζεται από τα συναισθήματα. Δεν ενδιαφέρεται για το κουτσομπολιό και δεν είναι εκείνος που θα πει τα προσωπικά μυστικά σας σε κανέναν.

Έτσι, μπορείτε να τον εμπιστεύεστε απόλυτα. Ένας άνδρας Ζυγός θα ακούσει τα ενδόμυχα όνειρά σας, τις επιθυμίες και τις ελπίδες σας. Ωστόσο, μην περιμένετε να αντιληφθεί τις κρυφές ελπίδες σας. Δεν είναι καλός σε αυτό και όλες οι ελπίδες σας μπορεί να σβήσουν. Θα πρέπει να μάθετε να ζείτε με αυτό. Ταυτόχρονα, μην περιμένετε από αυτόν να πάρει το μέρος σας όταν κάνετε λάθος. Έχει ενσωματωμένο το μηχανισμό της δικαιοσύνης, ακόμα και όταν έχει σχέση μαζί σας. Ένας άνδρας Ζυγός είναι γενναιόδωρος με τα χρήματα και η μικροπρέπεια δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του.

Το σπίτι του θα είναι γεμάτο από επισκέπτες κάθε τόσο, αλλά αυτός αντιπαθεί τα πολυσύχναστα μέρη που είναι γεμάτα από ξένους. Του αρέσουν οι άνθρωποι, αλλά αν ο αριθμός γίνει υπερβολικά μεγάλος, νιώθει άβολα. Εάν σχεδιάζετε να τον παντρευτείτε, αναπτύξτε τη συνήθεια να κρατάτε το σπίτι τακτοποιημένο, καθαρό και γεμάτο ωραία αρώματα. Ένας Ζυγός δεν μπορεί να ανεχτεί προχειρότητα και οι μυρωδιές της κουζίνας τον κάνει να αισθάνονται άσχημα. Μπορεί να είναι απρόσεκτος και πρόχειρος με τον εαυτό του, αλλά θα περιμένει να κρατήσετε τον εαυτό σας, τα παιδιά καθώς και το σπίτι ελκυστικά όλη την ώρα. Μπορεί να μην πει τίποτα για αυτό, αλλά η συμπεριφορά του θα το δείξει.

Να μείνει έξω μέχρι αργά, να κοιμάται όλη την ώρα που είναι στο σπίτι, κλπ, είναι μερικά από τα σημάδια ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλύσετε και να διορθώσετε. Διαφορετικά, μπορεί να χάσετε έναν πολύ αφοσιωμένο, γενναιόδωρο, δίκαιο και ευχάριστο άντρα, ο οποίος έχει ένα χαμόγελο που μπορεί να λιώσει κάθε καρδιά. Ως πατέρας, ένας Ζυγός θα διδάξει τα παιδιά του, την αίσθηση της δικαιοσύνης, της πειθαρχίας και της συζήτησης. Θα τα λατρεύει, αλλά ποτέ δεν θα τα βάλει πάνω από εσάς. Η πατρική στοργή του δεν θα επισκιάσει τα ρομαντικά αισθήματά του για σας. Απλά θυμηθείτε να λάβετε την πρωτοβουλία στη σχέση, κρατήστε του συντροφιά και πάντα θα σας κρατήσει ζεστή με το σαγηνευτικό του χαμόγελο!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.