Ένας Τοξότης και ένας Υδροχόος είναι τόσο όμοιοι ώστε η μεταξύ τους συμβατότητα σε μια σχέση φαίνεται να είναι κάτι πολύ φυσικό. Και οι δύο είναι πολύ εξωστρεφείς, λατρεύουν να επικοινωνούν και να έχουν τάση για περιπέτεια. Η διασκέδαση είναι κάτι που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό και η ξενοιασιά είναι ενσωματωμένη στο χαρακτήρα τους. Αγαπούν να συμβαδίζουν με τις σημερινές τάσεις, είτε πρόκειται για λογοτεχνία, τέχνη, πολιτική ή μόδα. Ο Τοξότης ωστόσο, είναι πιο φιλοσοφημένος από την Υδροχόο και σε αντίθεση με αυτόν του αρέσει να έχει μια αίσθηση του τελικού σκοπού.

Ούτε ο Τοξότης ούτε ο Υδροχόος είναι πολύ ευαίσθητοι ή συναισθηματικοί και αν για αυτό δεν έχει ληφθεί κάποια μέριμνα, μάλλον θα απομακρυνθούν μεταξύ τους. Στη σχέση μεταξύ τους, έχουν την πολυπόθητη ελευθερία τους και να μπορούν να διατηρούν εύκολα την ανεξαρτησία τους. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές στις ιδιοσυγκρασίες τους, δεν είναι τόσο μεγάλες που να απειλούν μια μακράς διάρκεια συμβατότητα. Έχουν πνευματικές και ικανοποιητικές ψυχικά συνομιλίες που θα βελτιώσουν τη νοημοσύνη τους.

Τοξότης άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Η διαρκής ευτυχία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα μιας σχέσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας Τοξότη και μιας γυναίκας Υδροχόου. Η χημεία μεταξύ τους είναι εξαιρετική και η κατανόηση, απλά τέλεια. Και οι δύο τους θέλουν ποικιλία στη ζωή τους και θα είναι σε θέση να δώσουν ότι επιθυμεί το άλλο πρόσωπο. Αυτός θα την βοηθήσει να καλλιεργήσει πλήρως τη δημιουργικότητά της, και αυτή θα τον τονώσει διανοητικά. Ποτέ δεν θα μαλώσουν σε μια συνομιλία και θα αγαπά ο ένας τον άλλο για όλη τη ζωή τους. Συνολικά, ένας πολύ καλός συνδυασμός!

Τοξότης γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Μια γυναίκα Τοξότης και ένας άντρας Υδροχόος είναι πιθανό να βρουν την αληθινή αγάπη και ευτυχία στον άλλο. Αγαπά την ελευθερία της όσο και εκείνος και αυτό είναι που θα τον προσελκύσει σε αυτήν. Η προσκόλληση, την οποία παρατηρεί στις περισσότερες γυναίκες, δεν την αγγίζει καν. Δεν θα υπάρξει έλλειψη πάθους στη σχέση αυτή, αλλά δεν θα υπάρχει και εξάρτηση. Θα αγαπούν ο ένας τον άλλο, αλλά ποτέ δεν θα αισθάνονται την ανάγκη να στηρίζονται τόσο πολύ στον άλλο. Η αγάπη του για τη ζωή και τον ενθουσιασμό του, της αρέσει τόσο που μαζί, η ζωή τους θα είναι όπως έναν γύρο ρόλερ κόστερ, πάντα γεμάτη διασκέδαση.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.